Upravni odbor NK Ljutomer je sprejel odločitev, da pred drugim delom prvenstva v 3. slovenski nogometni ligi vzhod dosedanjega trenerja članske ekipe Avto Rajh Ljutomer, 70-letnega hrvaškega trenerja Josipa Piskaća, nasledi 38-letni Boštjan Zemljič iz Središča ob Dravi. Ob tej priložnosti se vodstvo kluba in igralci članske ekipe Avto Rajh zahvaljujejo dosedanjemu trenerju Josipu Piskaću za vloženi trud v jesenskem delu prvenstva.


 

Zemljič, poznan pod vzdevkom Zemo, je bil vrsto let prvoligaški obrambni igralec, ki je med drugim v prvi slovenski nogometni ligi igral za Beltince, Rudar, Maribor, Muro in Nafto. Zbral je kar 229 prvoligaških tekem, skupaj pa je v prvi slovenski ligi na igriščih prebil več kot 19.000 minut. Zemljič, ki ima opravljeno trenersko licenco A, je bil doslej trener članske ekipe Središča ob Dravi.


Pred nadaljevanjem prvenstva sta člansko ekipo okrepila 36-letni vratar Stanislav Kuzma in 26-letni ofenzivni igralec sredine igrišča Goran Šnajder. Kuzma je na 278 tekmah v prvi slovenski ligi branil vrata Beltincev, Korotana, Maribora in Nafte, nato pa bil najprej na Cipru ter do pred kratkim na Ferskih otokih. Kuzma bo v NK Ljutomer skrbel tudi za pripravo vratarjev, v kratkem pa si bo pridobil trenersko licenco in pričel z delom v mlajših selekcijah. Šnajder je med drugim igral za Muro, nazadnje pa je bil član vodilnega drugoligaša Zavrča.
Priprave članske ekipe se bodo pričele 1. februarja, takrat pa bo znan tudi program prijateljskih tekem.

 

Kaj več pa lahko najdete tudi na našem forumu www.nogometni-forum.si, kjer lahko izrazite mnenje o okrepitvah NK Ljutomera. 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 3. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Drava v lov na 2. SNL s povratnikom na klopi, spremembe tudi znotraj kluba

Ptujsko Dravo bo v boju za vrnitev med slovenske drugoligaše spomladi s klopi vodil Jura A…