V zaključku zimskega prestopnega roka se na veliko dogaja tudi med tretjeligaši, to še posebej velja za vzhodno skupino, saj klubi iz različnih razlogov množično posegajo po kadrovskih spremembah.


Odranci, vrste katerih sta okrepila mlada Jernej Balažic in Aljoša Gregorec, so po Roku Voriju in Mitji Žerdinu ostali še brez treh nogometašev, Marjan Rajbar, trener vodilnega moštva 3. SNL vzhod, se spomladi ne bo več mogel zanesti na pomoč bratov Luke in Mihaela Ivaniča, ki sta se sredi poletja preselila iz lendavske Nafte, medtem ko je Denis Vogrinec prestopil v sosednje Beltince, ki so ostali brez Dejana Sreša, ki je v preteklosti ravno tako nosil dres Odrancev. Nekdanji član Mure in Nafte bo zaradi službenih obveznosti nogometno pot nadaljeval pri avstrijskem nižjeligašu Klöchu.

Brez sprememb ne gre niti v lendavski Nafti, saj jo je po vseh križih in tegobah v nekaj zadnjih dneh zapustil še četrti tujec, tokrat hrvaški napadalec Vilim Puclin. So pa v Lendavi očitno našli zamenjavo za vratarja Jurico Valentića, ki se je poslovil prvi, saj se je v Nafto vrnil Tim Litrop.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Dravinja po treh tednih priprav

Jesenski prvaki vzhodne skupine naše tretje lige, so zaključili tretji teden priprav na dr…