V vzhodni skupini 3. SNL, kjer minuli vikend niso odigrali tekem 16. kroga, se vsaj za zdaj še niso premaknili z mrtve točke. Klubi, ki so konec tedna javno podali svoje mnenje o plačevanju stroškov, so tako v soboto igrali prijateljske tekme, saj so pri ZNSS v odgovor na klubski bojkot preklicali delegiranje sodnikov.


So pa konec minulega tedna pomembno okrepitev v boju za vrh lestvice dobili Beltinci, ki se s 27 točkami trenutno nahajajo na četrtem mestu ligaške razpredelnice. V matično sredino se je vrnil Tadej Apatič, nekdanji član Mure, Domžal, Šerifa iz Tiraspola, sofijske Slavie in ljubljanske Olimpije. Bočni branilec je bil po poletnem razhodu nekaj mesecev brez kluba, zdaj se znova vrača na nogometne zelenice. 27-letni nogometaš je pred dnevi že pridobil pravico nastopa, zato bi lahko beltinški strateg Štefan Škaper nanj računal že za včeraj načrtovanem obračunu z Bistrico, ki pa zaradi zgoraj opisanih razlogov ni bil odigran.

Nekdanji član mladih reprezentanc Slovenije ima za sabo že bogate izkušnje, v slovenskem državnem prvenstvu je za Domžale in Olimpije skupno odigral 136 prvoligaških tekem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dravinja bo vnovič napadala vrh 3. SNL

Nogometaši Dravinje so na generalki pred pričetkom nove sezone v 3. SNL visoko ugnali Šenč…