Prihajajoči 8. krog v 3. SNL vzhod prinaša v sobotnem razporedu dve izjemno zanimivi srečanji. V Gornji Radgoni bo domača Radgona gostila vodilni Veržej, medtem ko bo v Ljutomeru odigran derbi kroga, saj v goste prihajajo Odranci.


Vodilni Veržej se tokrat odpravlja v goste k zadnjeuvrščeni Radgoni. Ob pogledu na lestvico bi lahko »mirno« tri točke pripisali Veržeju, a vendarle je Radgona že kar nekaj krat zagodla favoriziranim nasprotnikom, oziroma tako Odrancem kot nazadnje pretekli vikend Ljutomeru. In tudi tokrat Jožeta Sečkarja doma poskušala vzeti mero vodilnemu Veržeju. V kolikor gostje ne bodo povsem pri stvari, se kaj hitro lahko zgodi, da bodo naslednji, ki bodo nasedli v Gornji Radgoni.

Osrednje srečanje 8. Kroga bo zagotovo derbi Ljutomera in Odrancev. Srečanje druge in tretje ekipe iz prvenstvene lestvice ločita dve točki. Nobena izmed ekip v letošnji sezoni še ni klonila, Ljutomer je pretekli vikend le remiziral pri Radgoni medtem ko so Odranci slavili v Črenšovcih. V obeh taborih seveda želijo nadaljevati niz neporaženosti, in verjetno bodo oboji šli v srečanje vsaj malce previdno, kar pomeni, da bi bili verjetno po srečanju zadovoljni tudi s točko.

Nogometaši Tromejnika bodo doma gostili ekipo Grada. Šesto in četrto uvrščeno ekipo trenutno na lestvici loči velikih šest točk. Tromejnik se trenutno nahaja v majhni krizi, saj je v zadnjih dveh srečanjih dvakrat priznal premoč nasprotnikom, medtem ko Grad na zadnjih treh tekmah ne pozna poraza, in bo skušal malce slabšo formo Tromejnika izkoristiti za še četrto prvenstveno zmago, s katero bi obdržal priključek z vodilno trojico.

Petouvrščeno Turnišče bo doma napadalo nove točke proti Hotizi. Turnišče je pretekli vikend priznalo premoč Veržeju, medtem ko je Hotiza v zadnjih dveh dvobojih ostala neporažena, v zadnjem je celo vknjižila tri točke in se zavihtela na osmo mesto. Turnišče bo doma zagotovo igralo na vse tri točke, medtem ko gostje upajo, da so ujeli pravo formo, ter da niz neporaženosti podaljšajo na tri tekme brez poraza.

V Veliki Polani bo domača Polana gostila Črenšovce. Dvoboj med deveto in sedmo ekipo lestvice, ki ju loči zgolj točka za oboje prihaja v nepravem času. Polana je sicer v zadnjih dveh domačih srečanjih uspela dvakrat iztržiti po točko, medtem ko so Črenšovci na zadnjih treh gostovanjih trikrat priznali premoč nasprotnikom. V obeh taborih si zagotovo želijo, da bi lahko to bilo prelomno srčenje kjer bi krivuljo svojih rezultatov obrnili navzgor, a zato bodo oboji morali prikazati bistveno več kot v zadnjih nekaj srečanjih.

Razpored 8. kroga 3. SNL vzhod:

Sobota; 6.10.2018

15:30; Ljutomer; Avto Rajh Ljutomer : Odranci

15:30; Gornja Radgona; Radgona : Veržej

Nedelja; 7.10.2018

15:30; Velika Polana; Polana : Črenšovci

15:30; Kuzma; Tromejnik – Kuzma : Grad

15: 30; Turnišče; Turnišče : Hotiza

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Veliko besed, malo dejanj – slovo Damirja Skomine od Izole

Ko je lani avgusta mesto na predsedniškem MNK Izola prevzel Damir Skomina so se v obalnem …