Zavrč z lepim presenečenjem za svoje simpatizerje


 

Jože Benko okrepil Zavrč:

Čeprav se še prestopni rok ni začel, pa so v NK Zavrču že kadrovske spremembe. Spomladi bo nosil beli dres napadalec Jože BENKO. Do sedaj je že zamenjal nekaj domačih in tujih prvoligaških klubov (Mura, Nafta, Iraklis (GR), Domžale, Wuhan Zall F.C (CHI)), nazadnje pa je igral v 1. Madžarski ligi za ekipo Lombard Papa F.C. in na devetih tekmah dosegel en zadetek ter v statistiko vpisal tudi eno asistenco.

V Prvi Ligi je doslej odigral 150 tekem ter dosegel 56 zadetkov.

 

ODHODI:

Zlatko Gabor:

Zlatko Gabor je zaenkrat končal z svojim delom pri NK Zavrč, ki pa ga je opravil dobro. Ko je bil postavljen na mesto prvega trenerja je bilo dogovorjeno da bo le-to opravljal do konca jesenskega in ta čas se je iztekel. S kom naprej se še v klubu niso odločili, morda pa spremembe prinese dedek Mraz.

 

Igralski kader:

Štirje igralci so zapustili NK Zavrč in si bodo prizadevali poiskati novega delodajalca. Med njimi je tudi hrvaški igralec Marin Perić, ostali trije pa so Rumež Matej, Lenart Matej ter Vinković Marko, ki je nazadnje igral na posoji v Stojncih. 

 

 

Naj omenimo tudi pogovor uradne strani nogometnega kluba Zavrč s predsednikom istoimenskega kluba, ki si ga lahko preberete na tej povezavi .

Izpostaviti pa velja bistvene stvari:

  1. Ustanovitev nogometne šole
  2. Infrastrukturna posodobitev
  3. Igralske okrepitve na vseh položajih članskega moštva
  4. Cilj: Prva Liga
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji mladi talent Olimpije prihaja v Dob pomagati pri borbi za obstanek

Matevž Turkuš je novi nogometaš Roltek Doba. Petnajstouvrščeno moštvo 2. SNL, ki ga je pre…