Zarica se bo v drugi del tekmovanja v 2. SNL podala z znova močno spremenjenim moštvom in novim trenerjem. Erik Kržišnik, ki je jeseni vodil mladinsko selekcijo Triglava, je v mestnega tekmeca odpeljal še nekaj nogometašev, ki si v orlovem gnezdu niso uspeli izboriti zajetnejše minutaže.


Mariu Gubercu, ki je kot posojeni igralec Triglava za Zarico igral že jeseni, se je v Športnem parku Zarica pridružila še peterica posojenih nogometašev Triglava in sicer Marko Gajić, Tilen Mlakar, Blaž Poljanec, Anže Povirk ter Ervin Smajić, konkurenco v moštvu osmouvrščenega kluba 2. SNL pa bodo zaostrili še Tadej Rems, Dominik Ivkić, Luka Šušnjara in Jernej Schwarzmann, ki sicer še čaka na registracijo. Kržišnikovi varovanci so sicer v minulih dneh odigrali dve tekmi. Po zmagi nad Šenčurjem, ki je padel z izidom 3:1, dvoboj z Bravom pa ni dal zmagovalca – bilo je 2:2.

V nadaljevanju sezone se bodo Kranjčani za drugoligaški obstanek borili z Veržejem, ki je ravno tako spremenil kadrovsko podobo, ob novih igralskih močeh pa se Gorenjci v nogometno pomlad podajajo še z eno pridobitvijo. V Športnem parku Zarica je ob pomoči simpatizarjev kluba v minulem tednu zrasla manjša pokrita tribuna, ki se nahaja nasproti osrednje tribune, pod svojo streho trenutno sprejme 28 gledalcev, po naslednji fazi pa bo prostora za še 13 spremljevalcev nogometa več, prostor pa bo ob ozvočenju dobil tudi uradni napovedovalec.

“Tribuna je umeščena nasproti glavne tribune, ob sam rob igrišča, med obe klopi za rezervne igralce. Tako bo občutek nogometne tekme povsem približan gledalcu,” so o novi pridobitvi zapisali na klubski spletni strani. Zarica bo že kmalu pridobila tudi malo nogometno igrišče z umetno travnato površino, nad objektom s pisarno pa bodo zrasli novi prostori za delovanje kluba ter krajevne skupnosti. Do svojega prostora bodo prišli trenerji, v spodnji etaži pa bo pridobitev predstavljala tudi dodatna garderoba.

Projekt s skupnimi močmi vodita klub in krajevna skupnost – MOK, vrednost naložbe pa bo v prvi fazi izgradnje presegala 70 tisoč evrov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Znan je začetek nove sezone

Znan je potek ter urnik za novo sezono klubskega nogometnega tekmovanja v Sloveniji. Prvi …