Kot so sporočili pri vodilnem drugoligašu ekipi NK Radomelj, so se okrepili v strokovnem kadru. Vlogo športnega direktorja mlinarjev bo prevzel nekdanji pomočnik Rafe Beniteza in Manuela Pllegrinija Dave McDonough.


McDonough je v Radomljah v preteklosti že deloval, nazadnje je služboval na Kitajskem kjer je bil pomočnik nekdanjega trenerja Reala iz Madrida in Manchester City-a Manuela Pellegrinija. Leta 20’5 je osvojil tudi elitni naslov lige prvakov, kjer je bil pomočnik Rafe Beniteza, med drugim je deloval tudi v Valencii in Interju.

McDonough bo v Radomljah deloval kot športni direktor, nadzoroval bo delo v mladinski šoli in prvi ekipi. Kot je omenil za spletno stran mlinarjev, da bi profesionalno delo v klubu dvignil na še višjo raven: »Glavni cilj in želja je, da bi že tako profesionalno delo v klubu, dvignili na še višjo raven. Želimo ustvariti čim več mladih igralcev, ki bi jih lahko priključili prvi ekipi, kasneje pa bi te fantje lahko zaigrali v veliko boljših in močnejših klubih. Vsem igralcem želimo ponuditi dobro podporo in pomoč, da se razvijejo v vrhunske nogometaše. Zavedamo se, da gre za dolgotrajen projekt, vendar smo pripravljeni zavihati rokave in se lotiti dela. V klubu bomo naredili vse, da bo delo v vseh selekcijah  bolj profesionalno, kar nam bo omogočalo dodaten napredek. Vsi igralci, ki so oziroma bodo v našem klubu, bodo deležni odličnih pogojev in profesionalnega dela, kar je za njihov razvoj bistvenega pomena.«

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Boj za obstanek v Krškem, Goričani gostujejo v Velenju

Sobotne štiri tekme bodo zadnje v letošnji drugoligaški sezoni. To je prva sezona po tisti…