Že pred dnevi smo zapisali, da so bili nogometaši v uvodnem pomladanskem krogu 2. SNL izjemno navdahnjeni. Pokazali smo vam zadetek Bobana Kucalovića, kapetana Tolmina, ki je z močnim strelom s precejšnje razdalje potrdil zmago nad kranjsko Zarico, nič manj pa z lepimi potezami dan zatem niso zaostajali niti v Kranju.


V kranjskem Športnem centru sta se v gorenjskem derbiju pomerila Triglav in Šenčur, zmaga pa je po dobri predstavi gostiteljev ostala doma. “Najprej moram povedati, da sem bil v dneh pred tekmo v težkem psihološkem stanju v sklopu privatnega življenja, imel sem težave s pripravo na tekmo, o vsem skupaj tudi ekipa ni vedela, ker je nisem želel obremenjevati. V prvem polčasu je bilo vidno, da sem bil sila nervozen, zato sem tudi zapravil nekaj zrelih priložnosti. V nadaljevanju smo se vsi skupaj sprostili v napadu in kot posledica so začeli padati tudi zadetki. Veseli nas dobra igra in zmaga na začetku spomladanskega dela sezone, škoda le za napako ob prejetem golu. To je nekaj, kar bomo odpravili, v napadu pa bo potrebno nadaljevati v sproščenem slogu,” je poudaril Matej Poplatnik, ki se je po vrnitvi v orlovo gnezdo v drugem polčasu razveselil kar dveh zadetkov. Izkupiček bi lahko še večji, a se obetavni Rok Vodišek v prvem polčasu lani najboljšemu strelu 2. SNL ni pustil premagati.

Zato pa je moral mladinski reprezentant Slovenije v drugem polčasu trikrat pobrati žogo iz svoje mreže. Po tem ko je Triglav v prvem polčasu povedel z golom Dejana Robnika, je usodo Šenčurjanov z golom za 4:1 zapečatil Gašper Udovič, ki je izkoristil samostojno akcijo še enega povratnika Alena Krcića. Nekdanji kapetan Triglava se je izkazal z dvema asistencama in odličnim prodorom pri zadnjem zadetku, ko je kot po lepi potezi kot brzovlak švignil mimo Nika Burkeljce in z domače polovice igrišča prodrl vse do gola Šenčurja, pred katerim je z nesebično podajo zaposlil neoviranega Udoviča. Akcija vredna večkratnega ogleda.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Marinšek ponovno mož odločitve

Nogometaši Aluminija in Fužinarja so odigrali zaostalo tekmo 8. kroga druge slovenske lige…