Podobno kot prvoligaši, v naslednjih dneh s pripravami na nadaljevanje sezone pričenjajo tudi člani 2. SNL. Že pred dnevi smo poročali o tem, da bodo Krčani z novim trenerjem Tomažem Petrovićem priprave pričeli v četrtek, nogometaši Veržeja pa se bodo zbrali dan kasneje.


Prleki se bodo v petek, 10. januarja, zbrali na uvodnem sestanku, na katerem bo trener Zlatko Gabor predstavil načrt priprav za spomladanski del sezone, v katerem čaka drugoligašeše dvanajst preizkušenj. Že sedaj je znano, da se bodo v eni izmed pripravljalnih tekem nogometaši Veržeja pomerili tudi z Mariborčani, srečanje pa bo 18. januarja najverjetneje odigrano na igrišču na Cvenu. Veržej se je sicer jeseni prikazal v dobri luči, saj po petnajstih krogih na četrtem mestu vodi skupino petih zasledovalcev za vodilnimi tremi moštvi.

Kot so še sporočili iz prleškega drugoligaša, je zaenkrat klub zapustil le Marko Karnet, ki se je preselil v vrste avstrijskega nižjeligaša Feldbacha. Trener Gabor pa je na priprave povabil tudi celotno mladinsko ekipo in najperspektivnejše člane kadetske ekipe.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Prva liga Telemach se po 14 letihi vrača v Ajdovščino

V 2. SNL je ekipa Ajdovskega Primorja postala prvak in se tako po sezoni 2010/11 vrača naz…