Zimski prestopni rok se danes zaključuje tudi v Sloveniji. Medtem ko so prvoligaški klubi doživeli že nekaj kadrovskih sprememb, pa je teh precej manj pri drugoligaških klubih, predvsem v smeri prihodov. So pa tri prihode včeraj potrdili pri Veržeju.


Trener četrtouvrščenega drugoligaša Zlatko Gabor bo lahko spomladi računal na Matjaža Keka, Nina Kouterja in Primoža Rolo. 23-letni sin nekdanjega selektorja Slovenije in zdajšnjega trenerja Reke Matjaža Keka, bo imel pri Veržeju status posojenega nogometaša Maribora, ki ga je v Prlekijo posodil do konca sezone. 2o-letni Kouter, ki ima tudi prvoligaške izkušnje, ki jih je nabral v dresu Mure, je po prekinitvi pogodbe z Zavrčem z moštvom Veržeja vadil že nekaj časa, leto mlajši Rola pa je bil jeseni član celjskega Šampiona, v dresu katerega je odigral pet tekem. Člansko moštvo je sicer doživelo še en odhod, po Marku Karnetu, ki bo kariero nadaljeval pri avstrijskem Feldbachu, bo spomladi Rok Kocuvan zaradi službenih obveznosti kot posojen igral za tretjeligaša iz Ljutomera.

Nogometaše Veržeja danes ob 17. uri čaka druga pripravljalna tekma letos, na lendavskem igrišču z umetno travo se bodo pomerili z ekipo radenske Slatine.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Brinje do zmage proti ukrajinskemu prvoligašu

NK Brinje Grosuplje so danes odigrale pripravljalno tekmo proti ukrajinskemu prvoligašu. F…