Nogometaši Veržeja so včeraj pozno popoldne odigrali še drugo pripravljalno srečanje, na lendavskem igrišču z umetno travnato površino so se pomerili s Slatino.


Četrtoligaš iz Radencev, ki ima na svojih tekmah lige MNZ Murska Sobota tudi glasno podporo navijaške skupine, je moral drugoligašu pričakovano priznati premoč, a so se Radenčani prikazali v borbeni luči. Varovanci trenerja Zlatka Gaborja, ki tokrat ni mogel računati na usluge izposojenih nogometašev Maribora, so zabili pet zadetkov, prejeli pa enega, ob polčasu pa je bil izid precej bolj tesen, saj sta obe ekipi zadeli po enkrat. Pri Veržejcih se je z dvema zadetkoma najbolj izkazal Mitja Mauko, po enkrat pa so zadeli David Vinkovič, Benjamin Kosi in novinec Nino Kouter.

FARMTECH VERŽEJ 5:1 SLATINA RADENCI
Mauko (2x), D. Vinkovič, Kosi, Kouter
Farmtech Veržej: Andrejč, Polajžer, N. Ajlec, Domjan, D. Vinkovič, M. Vinkovič, Kaučič, Ropoša, Rola, Hodnik, Sečko. Igrali so še: Duh, Trstenjak, Kouter, Ž. Kocuvan, Kapun, Vok, L. Ajlec, Vidovič, Sterniša, Križan, Kosi, Lukač, Slana, Pelcl, Mauko. Trener: Zlatko Gabor.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Prva liga Telemach se po 14 letihi vrača v Ajdovščino

V 2. SNL je ekipa Ajdovskega Primorja postala prvak in se tako po sezoni 2010/11 vrača naz…