Moštvo Farmtech Veržeja je včeraj popoldne odigralo mednarodno pripravljalno srečanje, varovanci trenerja Zlatka Gaborja so gostovali na avstrijskem Štajerskem, kjer so se udarili z Gratkornom in izgubili z 2:0.


Gratkorn, v preteklosti tudi član avstrijske druge lige, trenutno nastopa v deželni ligi Štajerske, četrtem rangu nogometnega tekmovanja v Avstriji. V obračunu, ki je bil odigran na igrišču z umetno travnato površino, v prvem polčasu ni bilo veliko priložnosti, domači pa so povedli v uvodu drugega dela igre, ko so sprva zadeli prečnik, žogo pa je v nadaljevanju eden od domačinov potisnil v prazna vrata. Končni izid tekme je v 65. minuti postavil Domjan, ki je z glavo premagal svojega vratarja. Kot so zapisali na spletni strani kluba, so v nadaljevanju tekme prevladovali nogometaši Veržeja, a iz rok izpustili nekaj priložnosti za znižanje vodstva. Veržejci se bodo prihodnjo nedeljo pomerili s hrvaškim Rudarjem iz Murskega Središča.

GRATKORN 2:0 FARMTECH VERŽEJ
Farmtech Veržej: Andrejč, Rola, Ropoša, Polajžer, Hodnik, Pelcl, Mauko, Lukač, Kavaš, Kouter, Slana. Igrali so še: Duh, D. Vinkovič, M. Vinkovič, Kek, Trstenjak, Domjan, Kaučič, Sečko, Ajlec, Raduha. Trener: Zlatko Gabor.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nenavadna situacija za Ilirijo – se trener seli na selektorski stolček v Afriko?

Zambija velja za eno izmed afriških ekip, ki se ni uvrstila na Svetovno prvenstvo, ki pote…