Moštvo Farmtech Veržeja je včeraj popoldne odigralo mednarodno pripravljalno srečanje, varovanci trenerja Zlatka Gaborja so gostovali na avstrijskem Štajerskem, kjer so se udarili z Gratkornom in izgubili z 2:0.


Gratkorn, v preteklosti tudi član avstrijske druge lige, trenutno nastopa v deželni ligi Štajerske, četrtem rangu nogometnega tekmovanja v Avstriji. V obračunu, ki je bil odigran na igrišču z umetno travnato površino, v prvem polčasu ni bilo veliko priložnosti, domači pa so povedli v uvodu drugega dela igre, ko so sprva zadeli prečnik, žogo pa je v nadaljevanju eden od domačinov potisnil v prazna vrata. Končni izid tekme je v 65. minuti postavil Domjan, ki je z glavo premagal svojega vratarja. Kot so zapisali na spletni strani kluba, so v nadaljevanju tekme prevladovali nogometaši Veržeja, a iz rok izpustili nekaj priložnosti za znižanje vodstva. Veržejci se bodo prihodnjo nedeljo pomerili s hrvaškim Rudarjem iz Murskega Središča.

GRATKORN 2:0 FARMTECH VERŽEJ
Farmtech Veržej: Andrejč, Rola, Ropoša, Polajžer, Hodnik, Pelcl, Mauko, Lukač, Kavaš, Kouter, Slana. Igrali so še: Duh, D. Vinkovič, M. Vinkovič, Kek, Trstenjak, Domjan, Kaučič, Sečko, Ajlec, Raduha. Trener: Zlatko Gabor.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Beltinci po porazu Nafte še bližje prvemu mestu

Dravinja je včeraj, ob 17.00 uri, gostila Beltince. Gostje so na tekmi 25. kroga v 2. SNL …