S pripravljalnimi obračuni nadaljujejo tudi v taboru drugoligaškega Veržeja, ki so v soboto in nedeljo odigrali dve preizkušnji. V sobotnem obračunu so se pomerili s članom 1. lige MNZ Maribor Jurovskim dolom, včeraj pa je bil nasprotnik hrvaški tretjeligaš Rudar iz Murskega Središča.


V sobotnem obračunu, ki je bil odigran na igrišču z umetno travnato površino v Murski Soboti, so Veržejci prišli do zmage. Trener četrtouvrščenega drugoligaša Zlatko Gabor je priložnost ponudil mladinskemu moštvu, ki je v zadnje pol ure dobilo pomoč nekaterih članskih nogometašev. Veržej je povedel tik pred iztekom prvega polčasa, ko se je med strelce po strelu z glavo vpisal Kocuvan, zmago pa sta v drugem polčasu potrdila Ropoša in Pihler, slednji je zadel po strelu iz bližine, prvi pa po samostojnem prodoru. V soboto dopoldan so se sicer končali skupni treningi članske in mladinske ekipe, ki sta skupaj trenirali dober mesec in pol.

FARMTECH VERŽEJ 3:0 JUROVSKI DOL
Kocuvan (45), Ropoša (58), Pihler (67)
Farmtech Veržej: Duh, N. Ajlec, L. Ajlec, Vok, Roškar, Kosi, Kocuvan, Čuk, Novak, Vidovič, Sterniša. Igrali so še: Raduha, Gregorinčič, Kapun, Pihler, D. Vinkovič, Domjan, Trstenjak, Kavaš, Kouter, Ropoša. Trener: Zlatko Gabor.

V nedeljo so se Veržejci odpravili v Lendavo, kjer so ravno tako zaigrali na igrišču z umetno travnato površino. Za nogometaše Rudarja je bila to zadnja preizkušnja pred pričetkom spomladanskega dela sezone, medtem ko so Prleki lahko računali tudi na nekatere nogometaše Maribora, saj so zaigrali Hotić, Zahovič, Moravac, Živko, Vuklišević, Stojanović in Kek. Gostje iz bližnjega Murskega Središča so povedli v 37. minuti, po dobri uri igre pa je iz prostega strela izenačil Matej Vinkovič, deset minut kasneje pa je Veržejce v vodstvo po podaji iz kota s strelom z glavo popeljal David Vinkovič, a so nogometaši Rudarja pred koncem srečanja izničili prednost in srečanje se je končalo z remijem. V sredo se bo moštvo Veržeja v Lendavi pomerili z domačo Nafto.

FARMTECH VERŽEJ 2:2 RUDAR MURSKO SREDIŠČE
M. Vinkovič (60), D. Vinkovič (70)
Farmtech Veržej:
Andrejč, Kavaš, Polajžer, Ropoša, Domjan, Pelcl, Trstenjak, Zahovič, Moravac, Hotič, Kouter. Igrali so še: Raduha, Kaučič, D. Vinkovič, M. Vinkovič, Hodnik, Živko, Vukliševič, Stojanovič, Rola, Kek, Mauko. Trener: Zlatko Gabor.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

V NK Triglav Kranj ponovno iščejo predsednika

V “Orlovem gnezdu”, so se iskanja predsednika v preteklosti že lotili. Prvič s…