Že v soboto smo poročali, da je Tolmincem uspeli velik ulov s sklenitvijo dogovora z izkušenim Vasjo Simčičem. Vodstvo Kopra na dolgoletnega člana goriškega prvoligaša ni več računalo, saj je 32-letni vratar po prihodu trenerja Slavka Matića jeseni ni odigral niti minute. Tolmin si je čuvaja mreže izposodil do konca sezone.


V sobotnem članku smo zapisali tudi, da se bo v tolminske vrste preselil tudi nogometaš iz Rijeke. Včeraj so pri devetouvrščenem klubu 2. SNL uradno potrdili prihod Rečana Erica Paravića, nekdanjega člana Opatije, ki se je lansko zimo dokazoval tudi na preizkušnji pri Kopru. “Z nogometnim znanjem in odnosom do dela na preizkušnji zadovoljil trenerski štab in bo prav tako konkuriral za mesto v prvi enajsterici rdeče-črnih v pomladanskem delu sezone,” so o enaindvajsetletniku zapisali na spletni strani tolminskega kluba. Sklenitve dogovora pa se je razveselil tudi igralec: “Zaenkrat mi je tukaj všeč, všeč mi je ekipa skupaj s trenerji. Vsi so me lepo sprejeli.  Za nogometni klub Tolmin sem slišal že prej, da ima dobro ekipo, ki hitro napreduje.”

V zadnjih urah januarskega prestopnega roka je vodstvu tolminskega kluba uspelo skleniti tudi dogovor z Royjem Rudonjo. Najstarejši sin Mladena Rudonje ima že nekaj izkušenj z drugoligaškim nogometom, saj je nekdanji kadetski reprezentant Slovenije še jeseni igral za Ankaran, v minulih tednih pa je treniral s Koprom in Olimpijo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Marinšek ponovno mož odločitve

Nogometaši Aluminija in Fužinarja so odigrali zaostalo tekmo 8. kroga druge slovenske lige…