Včerajšnje popoldne sta za pripravljalni obračun izkoristili tudi moštvi kidričevskega Aluminija in ptujske Drave, ki sta se pomerili v Kidričevem.


Kidričani so bili prepričljivo boljši in na peti pripravljalni tekmi prišli še do druge zmage, srečanje se je končalo z rezultatom 7:2. Ptujčani, ki so se po lanskoletnem slavju v ptujski Superligi skozi kvalifikacije prebili v 3. SNL vzhod, kjer jim letos kaže zelo dobro, so sicer s treningi pričeli 20. januarja. Aluminij bo naslednje srečanje odigral v sredo popoldne, ko se bodo pomerili s hrvaškim prvoligašem Bistro, ki jo uspešno vodi slovenski trener Iztok Kapušin.

ALUMINIJ KIDRIČEVO 7:2 DRAVA PTUJ
Vrbanec, Podbrežnik (2x), Petek, Kurež, R. Letonja, K. Medved; Antolič, Droždek

Aluminij: Lipovac, Gerečnik, Bingo, Cafuta, Cesar, Vindiš, Kozar, Vrbanec, Kurež, Petek, Podbrežnik. Igrali so še: Murko, Rešek, Topolovec, Lonzarić, A. Medved, R. Letonja, Drevenšek, K. Medved, Panikvar, Jovanović. Trener: Robert Pevnik.
Drava: Muršič, Denis Krajnc, Kajzer, M. Letonja, Droždek, Ljubec, Dan Krajnc, Kirič, Arsić, Antolič, Lavrinc. Igrali so še : Nikollaj, Wagner, Ajlec. Trener: Franc Fridl.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Beltinci po porazu Nafte še bližje prvemu mestu

Dravinja je včeraj, ob 17.00 uri, gostila Beltince. Gostje so na tekmi 25. kroga v 2. SNL …