Včerajšnje popoldne sta za pripravljalni obračun izkoristili tudi moštvi kidričevskega Aluminija in ptujske Drave, ki sta se pomerili v Kidričevem.


Kidričani so bili prepričljivo boljši in na peti pripravljalni tekmi prišli še do druge zmage, srečanje se je končalo z rezultatom 7:2. Ptujčani, ki so se po lanskoletnem slavju v ptujski Superligi skozi kvalifikacije prebili v 3. SNL vzhod, kjer jim letos kaže zelo dobro, so sicer s treningi pričeli 20. januarja. Aluminij bo naslednje srečanje odigral v sredo popoldne, ko se bodo pomerili s hrvaškim prvoligašem Bistro, ki jo uspešno vodi slovenski trener Iztok Kapušin.

ALUMINIJ KIDRIČEVO 7:2 DRAVA PTUJ
Vrbanec, Podbrežnik (2x), Petek, Kurež, R. Letonja, K. Medved; Antolič, Droždek

Aluminij: Lipovac, Gerečnik, Bingo, Cafuta, Cesar, Vindiš, Kozar, Vrbanec, Kurež, Petek, Podbrežnik. Igrali so še: Murko, Rešek, Topolovec, Lonzarić, A. Medved, R. Letonja, Drevenšek, K. Medved, Panikvar, Jovanović. Trener: Robert Pevnik.
Drava: Muršič, Denis Krajnc, Kajzer, M. Letonja, Droždek, Ljubec, Dan Krajnc, Kirič, Arsić, Antolič, Lavrinc. Igrali so še : Nikollaj, Wagner, Ajlec. Trener: Franc Fridl.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji mladi talent Olimpije prihaja v Dob pomagati pri borbi za obstanek

Matevž Turkuš je novi nogometaš Roltek Doba. Petnajstouvrščeno moštvo 2. SNL, ki ga je pre…