Pri kidričevskem Aluminiju so pred začetkom letošnje sezone močno pomladili člansko zasedbo, saj se je vodstvo kluba razšlo s številnimi izkušenejšimi člani zasedbe. V četi trenerja Damjana Romiha je izkušenih nogometašev ostalo za prste ene roke, kar se jim vsaj v smislu rezultatov jeseni ni obrestovalo.


Čeprav so v Kidričevem po koncu jesenskega dela sezone zatrjevali, da so z doseženim v prvi polovici sezone več kot zadovoljni, je vodstvo očitno spoznalo, da zgolj z mladimi močmi ne bo šlo. To dokazujejo tudi novinci v zimskem prestopnem roku. Šumari so pred tedni svoje vrste okrepili z izkušenim Sandijem Čehom, ki je bil nazadnje član Zavrča, spomladi se bo na nogometne zelenice v dresu Aluminija vrnil tudi Dejan Školnik, za rdeče-bele pa bo zaigral tudi sin nekdanjega selektorja Bojana Prašnikarja. Kidričani so namreč na današnji seji Registracijske komisije uspešno registrirali Luko Prašnikarja, ki je nazadnje igral pri severnih sosedih.

Danes 27-letni napadalec je bil nazadnje član tretjeligaškega Wolfsberga, v slovenski prvoligaški druščini pa je za Primorje, Rudar, Olimpijo in Nafto na 61 ligaških tekmah dosegel sedem zadetkov. Pred odhodom v Avstrijo je bil član Roltek Doba, kjer ga je treniral prav zdajšnji trener Aluminija Damjan Romih.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zapustil nas je tvorec uspeha Krškega

Triintrideseti dan leta 2023 je zavit v črno na jugovzhodu Slovenije. Po kratkotrajni bole…