Z visokoletečimi načrti se v sezono 2016/17 podajajo tudi pri kranjskem Triglavu. Gorenjci se želijo v tretjem drugoligaškem poskusu vrniti med najboljše klube v državi, vrh lestvice 2. SNL pa bodo napadali z zanimivo mešanico izkušenj in mladosti.


Čeprav je Siniša Brkić pred dnevi dokončno ostal brez Siniše Borenovića in Klemna Šturma, v orlovem gnezdu sestavljajo močno zasedbo. Vodstvo kluba je v minulem tednu sklenilo dogovor s povratnikom Blažem Šujico, med bordo-belimi pa vadita tudi izkušena Enes Rujović in Enis Đurković. V Kranju pa so poskrbeli tudi za mlade moči, ki so v preteklosti nemalokrat zapuščale že mladinske kategorije in se podajale v druge klubske sredine po državi.

Le-to se ne bo zgodilo z Davidom Zecem, saj je šestnajstletni reprezentant Slovenije s klubom sklenil profesionalno pogodbo. “Občutek je neverjeten, saj so se mi s podpisom te pogodbe izpolnile otroške sanje. Pogodba je zagotovo dokaz napornega in kakovostnega dela v preteklosti, ob tem pa mi zdaj predstavlja še večji motiv za napredovanje,” je član kadetske selekcije, ki je bila predvsem jeseni eno najlepših presenečenj sezone, dejal za klubsko spletno stran.

“V prihodnosti se želim sprva dokazati v dresu matičnega Triglava. Kasneje pa bi brez dvoma priložnost za igranje v tujini, če se seveda ponudi, sprejel z obema rokama,” zaključuje gorenjski up.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Primorje predstavilo štiri novince in pet pripravljalnih tekem

Primorje si želi igrati za mesta pri vrhu ligaške razpredelnice so bile besede športnega d…