Po dveh uvodnih krogih je kranjski Triglav edino moštvo, ki je zabeležilo dve zmagi. Medtem, pa je velenjski Rudar na dnu še brez osvojene točke. Otvoritveno tekmo tretjega kroga bomo videli v petek, 13.8. ob 18:00, ko si bosta merili moči Brežice Terme Čatež in Gorica.


Sobota bo prinesla pet tekem. Vitanest Bilje bo gostilo Krko. Glavni sodnik bo 34-Marko Lacković. Bilje je najprej z 1:0 premagalo Ilirijo, nato so pa minuli konec tedna mojstri klimatskih naprav z 2:3 klonili proti Gorici. Na drugi strani je Krka s 4:3 v Velenju premagala Rudar, nato pa so doma izgubili proti Triglavu 1:2. Tekma bo na sporedu v soboto ob 17:30

Isti čas bosta merili moči Roltek Dob in Krško. Tam bo glavni sodnik 41- letni Bojan Tkalčič iz Maribora. Dobljani so remizirali z Dekani, in tesno premagali Nafto, medtem, ko je Krško tako z Nafto, kot doma s Fužinarjem odigralo 2:2.

Tretja sobotna tekma s pričetkom ob pol šestih popoldne bo odigrana v Ajdovščini, kjer bodo sinovi burje gostili Dekane. To bo njuna tretja medsebojna tekma. Beležimo po eno zmago za vsako moštvo. Primorje je v uvodnem krogu na domači zelenici z 2:0 odpravilo Rogaško, nato pa so na prekmurski ravnici odigrali 0:0 proti Beltinčanom. Dekani so iztržili točko proti Dobljanom v gosteh, nato pa so doma izgubili proti ptujski Dravi.

Peta tekma kroga bo v soboto od 18:00 ure dalje odigrana na Ptuju, kjer bo domača Drava gostila Nafto iz Lendave. Njuno osmo medsebojno srečanje bo sodil 42-letni Asmir Sagrković. Drava je najprej remizirala z Beltinci, nato pa so na Primorskem premagali Dekane. Lendavčani so na dodobra razmočeni domači zelenici remizirali s Krškim, nato pa so izgubili doma z Dobljani.

Edini koroški drugoligaš Fužinar Vzajemci bodo v nedeljo ob pol šestih popoldne gostili Ilirijo. Ravenski žogobrcarji so remizirali z dvema kluboma iz Posavja. Najprej so v Brežicah igrali 1:1, nato pa so minulo soboto v Krškem z zelenimi odigrali 2:2. Ljubljančani so na Goriškem izgubili proti Biljam z 0:1, nato pa so doma z 2:2 iztržili točko proti Brežicam.

Mestni stadion ob jezeru v Velenju, kjer domuje Rudar bo v nedeljo ob 17:30 prizorišče tekme Rudarja in Beltincev. Glavni sodnik bo 43-letni gorenjski delilec pravice na zelenicah Marko Podgoršek. Knapi so najprej s 3:4 doma klonili proti farmacevtom iz Novega mesta, nato so z 0:1 izgubili v Rogaški Slatini. Beltinški strateg Damjan Gajser je na uvodnih dveh obračunih vknjižil dva neodločena izida. Pri Kurentih so odigrali 1:1, nato so se doma s sinovi burje razšli brez golov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Goričani podaljšali z napadalcem

Po tem, ko se pri Gorici pospešeno pripravljajo na povratek med slovensko elito, so se zač…