Tolminci so soboto in nedeljo izkoristili za krajše priprave na slovenski Obali. Moštvo trenerja Davida Kanalca je bivalo v Ankaranu, rdeče-črni pa so vikend izkoristili še za dve pripravljalni tekmi. Po sobotni tekmi s Koprom, ki je v zadnji tretjini prišel do visoke zmage, se je ekipa pomerila še z Izola.


Jesenski prvaki 3. SNL zahod so se izkazali za trdega tekmeca, kar pa glede na kadrovske aktivnosti v zadnjem prestopnem roku niti ne čudi. Izolani so za tretjeligaške razmere sestavili spoštovanja vredno zasedbo, ki se je dobro kosala tudi s Tolminom. Nogometaši slednjega so si sicer pripravili precej priložnosti, ki pa so v glavnem ostale neizkoriščene. Edino je ob koncu prvega polčasa izkoristil Dejan Sokanović, a so Tolminci popustili v zaključku srečanja, kar so domači izkoristili in z zadetkom Mateja Peroša pet minut pred koncem rednega dela uspeli izenačiti.

IZOLA 1:1 TKK TOLMIN
Peroša (85′); De. Sokanović (45′)
TKK Tolmin: Baloh, Fratina, Codromaz, B. Kavčič, Šuligoj, Rakušček, Kos, De. Sokanović, Kucalović, Kolenc, P. Kavčič. Igrali so še: Zornik, Lipužič, Jarc, Jermol, Mišič, Šturm.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zapustil nas je tvorec uspeha Krškega

Triintrideseti dan leta 2023 je zavit v črno na jugovzhodu Slovenije. Po kratkotrajni bole…