Nogometaši Krškega in Šmartnega so danes odigrali še zadnji obračun petega kroga 2. SNL. Glede na začetek sezone v obeh taborih smo pričakovali tekmo z malo zadetki, saj sta bili ekipi do sedaj med skromnejšimi v napadu in med zelo dobrimi v obrambi.


V nasprotju s pričakovanji pa je danes padlo kar sedem zadetkov, zmage in treh točk pa so se po izidu 4:3 veselili Krčani. Domači so sicer že prvi polčas dobili z 2:0, potem ko sta se med strelce vpisala Slaviša Dvorančić in Stanislav Turk. Gostje se niso predali so z dvema zadetkoma Bizjaka, ki je v polno meril v 46. in 54. minuti, prišli do izenačenja. To sicer ni dolgo trajalo, saj je Jure Petric le tri minute po izenačujočem zadetku Krško znova povedel v vodstvo. Vse do zadnjih minut sta mreži mirovali, nato pa je sledila infarktna končnica, saj so nogometaši Šmartnega v 89. minuti znova izenačili, zadel je Denis Čirić. A gostje znova niso uspeli zadržati priigranega rezultata, saj je v prvi minuti sodnikovega podaljška zmagovalca odločil povratnik v ekipo zeleno-belih Marko Jakolić.

Krško je z drugo zmago v tej sezoni skočilo skočilo na šesto mesto, Šmartno pa ostaja na visokem tretjem mestu. Že včeraj je Aluminij le remiziral s celjskim Šampionom, Radomlje so razbile Veržej, Ankaran Hrvatini so v gosteh porazili ekipo Bele krajine. Največje presenečenje pa so pripravili Šenčurjani, ki so visoko in presenetljivo premagali vodilno ekipo lige Dob.

Rezultati 5. kroga 2. SNL:
BELA KRAJINA 0:1 AH MAS TECH
Šahinović (32)
KALCER RADOMJE 5:0 FARMTECH VERŽEJ
Florjančič (7, 52), Seferović (13), Vrhunc (42), Avbelj (84)
ŠENČUR 4:0 ROLTEK DOB
Dolžan (22, 30), Nunić (75), Kokalj (90)
ŠAMPION 2:2 ALUMINIJ
Kovač (55), Čretnik (59); Drevenšek (37), Vaš (77)
KRŠKO 4:3 ŠMARTNO 1928

Strelci: Dvorančič (16), Turk (38), Petric (57), Jakolić (91); Bizjak (46, 54), Čirić (89)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

V NK Triglav Kranj ponovno iščejo predsednika

V “Orlovem gnezdu”, so se iskanja predsednika v preteklosti že lotili. Prvič s…