V Šmartnem ob Paki je bila odigrano zaostalo srečanje 14. kroga drugoligaškega prvenstva med Šmartnim in Krškim, ki je bilo jeseni zaradi slabih vremenskih razmer dvakrat prestavljeno.


Tokrat je bilo vreme več kot primerno za nogomet, ob igrišču v Šmartnem pa se je zbralo dobrih 200 gledalcev. Slednji niso videli zadetkov, obračun se je namreč končal z remijem in delitvijo točk. Šmartno tako po petnajstih odigranih tekmah ostaja na šestem mestu, varovanci trenerja Oskarja Drobneta so z današjim remijem zbrali 21 točk, Krško, ki ga bo spomladi vodil nov trener Tomaž Petrović, pa je z dvema točkama manj mesto nižje. Drugoligaško tekmovanje se sicer s tekmami 16. kroga prihodnji vikend začenja povsem zares.

ŠMARTNO 1928 0:0 KRŠKO
Šmartno 1928: Pusovnik, Hočevar, Bezovnik, Bizjak, Kompan, Gaber, Kolenc, Bolha (70 Saramati), Kidrič, Podbrežnik (89 Maze), Jelen (78 Zamernik). Trener: Oskar Drobne.
Krško: Zalokar, Jakolić, Ribič, Petric, Barkovič, Stajev (46 Blažinčić), Slivšek, Vrčko (55 Sikošek), Urbanč, Drnovšek, Smukovič (75 Babnik). Trener: Tomaž Petrović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Beltinci po porazu Nafte še bližje prvemu mestu

Dravinja je včeraj, ob 17.00 uri, gostila Beltince. Gostje so na tekmi 25. kroga v 2. SNL …