Šmartno in Krško bi morala jutri odigrati drugi polčas prestavljenega obračuna, ki ga je pred dvema tednoma odplaknilo obilno deževje, ki je na zelenici igrišča v Šmartnem ob Paki ustvarilo luže, ki so onemogočile nemoten potek igre.


Sodniki so ob obilnem nalivu med polčasom sprejeli razumno odločitev ter za razliko od tekme med Veržejem in Radomljami, kjer so vladali podobni pogoji, srečanje prekinili. Kot že zapisano, bi moral biti drugi polčas tekme odigran jutri, a tudi ta vikend vreme ni naklonjeno nogometni igri. Ponekod po Sloveniji je pokrajino že pobelil sneg, spet drugje že cel dan dežuje, padavine pa so napovedane tudi za jutri. Drugih petinštirideset minut je tako predvidenih za začetek marca, ko bodo Šmarčani in Krčani z drugim polčasom naredili uverturo v spomladanski del sezone.

Na polčas so sicer s prednostjo odšli gostje iz Posavja, ki so tik pred koncem povedli z zadetkom Klemna Slivška. Šmartno bo tako prezimilo na šestem mestu, Krško pa mesto nižje. Prvi so zbrali dvajset točk, drugi pa dve manj.

Drugi polčas prestavljene tekme 14. kroga 2. SNL:
ŠMARTNO 1928 – KRŠKO (9. marec ob 15:00)
Izid ob polčasu je 0:1 za Krško.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Beltinci po porazu Nafte še bližje prvemu mestu

Dravinja je včeraj, ob 17.00 uri, gostila Beltince. Gostje so na tekmi 25. kroga v 2. SNL …