Drugoligaši bodo morali za razliko od prvoligašev na nadaljevanje tekmovalnih obveznosti še nekoliko počakati, saj se 2. SNL pričenja čez dobra dva tedna. Klubi tako igrajo še zadnje pripravljalne tekme, na katerih pilijo podrobnosti. Ena zanimivejših tekem je bil v soboto odigrana v Kranju, saj sta spopadli vodilni ekipi lige, Krško in Triglav.


“Zadovoljen sem s predstavo in pristopom. Tokrat smo v tekmo vstopili z malce drugačno idejo, žogo smo namreč želeli imeti pod svojo kontrolo skozi celotno tekmo. Fantje so se držali navodil, pristop je bil pravi in moram biti zadovoljen,” je po zmagi z 2:1 za klubsko spletno stran zadovoljno dejal kranjski strateg Siniša Brkić. Ta je v prvo enajsterico uvrstil Adnana Golubovića, Klemna Šturma, Vlada Šmita, Momirja Bojića, Blaža Poljanca, Dejana Gerića, Aleksa Pihlerja, Mateja in Aleša Poplatnika, Damirja Marijana in Nejca Križaja, ki bodo glavno breme nosili tudi spomladi: “Nedvomno je bil na tej tekmi že viden obris prve postave, ampak je potrebno poudariti, da sta manjkala kapetan Alen Krcić in branilec Darko Djukić, ki sta ena od najpomembnejših stebrov naše ekipe. Kot sem dejal, sem zadovoljen, morda bi le rezultat moral biti višji. Tudi prejeti zadetek je bil nepotreben, če imamo najvišje ambicije, si tovrstnih trenutkov nezbranosti ne smemo privoščiti.”

Kranjčani bodo v prvem spomladanskem krogu gostovali pri Veržeju, medtem ko vodilne Krčane čaka gostovanje pri Ankaran-Hrvatinih. Ob tem dodajmo še novico, da so Veržejci v sobotni pripravljalni tekmi z zadetki Arpada Vaša, Jerneja Trstenjaka, Andreja Lotriča ter Nina Kouterja s 4:0 ugnali Beltince, Aluminij pa je z enakim izidom ugnal Šmarje.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mladi reprezentant Estonije novi član vodilnega kluba 2. SNL

Pri Rogaški so se naskoka na drugi del sezone, kjer ciljajo na napredovanje v Prvo Ligo Te…