Drugoligaši bodo v soboto vstopili v zadnjo tretjino prvenstva. V zaključno fazo tekmovanja bodo z najboljšim izhodiščem vstopili nogometaši Triglava, ki so spomladi vknjižili tri zmage in prednost pred Dobljani povečali na zajetnih devet točk.


Po prihajajočem krogu se lahko zgodi, da bo razlika manjša, saj bodo prav orli v soboto prosti tekmovalnih obveznosti, medtem ko bo Dob gostil deveti Veržej. “Niti približno še ne razmišljamo o koncu sezone. Znan je sistem igranja v zadnji tretjini prvenstva, zato nas čakajo izjemno težke tekme. Začelo se bo že z zahtevnim gostovanjem v Veržeju. Ni več veliko točk v igri, zato bodo vsa moštva, tako v zgornjem kot spodnjem delu lestvice, igrala na vse ali nič,” javnost in svoje varovance opozarja kranjski strateg Siniša Brkić.

Kranjski strateg je bil zadovoljen s predstavo svojih nogometašev na zahtevnem gostovanju v Vipolžah, čeprav so Gorenjci prišli do tesne zmage. Brkić poudarja, da je bila igra kljub vsemu boljša kot proti Dravi, za dobro voljo kranjskega trenerja, ki je pred kratkim zasedel tudi mesto športnega direktorja, pa je poskrbelo tudi dejstvo, da je Elvis Džafić na zadnjih dveh tekmah nepremagan: “To, da smo že dve tekmi brez prejetega gola, je super popotnica za nadaljevanje sezone. Obramba odlično funkcionira, tako kot celotno moštvo, in to je lahko spodbuda za naprej. Po tekmi z Dravo smo opravili podrobno analizo in to je nemudoma obrodilo sadove.”

Kranjski nogometaši zaradi prostega kroga ne bodo počivali, saj jih po dveh prostih dneh danes, jutri in v soboto čakajo mini priprave z visoko intenzivnostjo trenažnega procesa.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Štirje goli med Krškim in Bistrico

V Kr škem smo spremljali eno treh sobotnih tekem v okviru 21.kroga druge lige. Nasproti st…