Na današnji obravnavi disciplinskega sodnika Nogometne zveze Slovenije, so bili, kar zadeva 2. SNL izdani naslednji sklepi.


Najvišjo kazen si je prislužil kranjski Triglav, ki bo moral zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev v blagajno NZS nakazati kar 750€. Prvi incident se je zgodil v 82.minuti, ko je eden izmed navijačev med prekinitvijo tekme zaradi poškodbe igralca preskočil ograjo ter stekel skozi igralno površino. Drugi incident pa se je dogodil po koncu srečanja, ko sta dva navijača s pljunki zadela stranskega sodnika srečanja, ko se je po koncu tekme ta odpravljal v garderobo. Prvi incident je Kranjčane stal 250, drugi pa 500 evrov.

Foto: Miran Alijagić
Foto: Miran Alijagić

Kazen bo morala plačati tudi Dravinja, saj so na domači tekmi proti Roltek Dobu prejeli štiri rumene kartone, poleg tega pa je bil po koncu srečanja v zapisnik prijavljen tudi trener domačega moštva, Simon Sešlar. Zveza jih je oglobila z 200 evri, Simon Sešlar pa je zaradi razžalitve glavnega sodnika po koncu srečanja kaznovan z eno tekmo prepovedi vodenja moštva. Tako bo Dravinjo na tekmi proti Veržeju vodil pomočnik trenerja, Boštjan Ratkovič.

Prepoved nastopa v 14.krogu pa bodo imeli tudi Kristjan Klobasa, Simon Klokočovnik (oba Dravinja), Emir Ljubijankić, Lovro Splichal (oba Šenčur),  Alen Krcić (Triglav Kranj) ter Matija Šuligoj (TKK Tolmin) zaradi prejetih rumenih kartonov. Prepoved nastopa pa imajo tudi že dlje časa kaznovani Tilen Kompan (Šmartno), Tim Čeh (Krško) in Dejan Sokanović (TKK Tolmin).

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Brinje do zmage proti ukrajinskemu prvoligašu

NK Brinje Grosuplje so danes odigrale pripravljalno tekmo proti ukrajinskemu prvoligašu. F…