Šenčurjani so med zimskim premorom ostali brez trenerja. Brane Pavlin se je po nekaj letih poslovil od šenčurjanske klopi, saj se je pred dnevi vrnil v kranjsko Zarico, ki jo je v preteklosti že vodil. Starejši od bratov Pavlin bo skušal s prenovljeno moštvom Zarico ohraniti med drugoligaši, s podobnimi cilji pa bo v drugi del sezone krenili tudi v Šenčurju.


Gorenjci, ki so se spomladi že nekajkrat reševali pred izpadom, so s pripravami na nadaljevanje sezone pričeli v četrtek. Zahtevne naloge, Šenčur z dvanajstimi točkami zaseda dno ligaške razpredelnice, se bo lotil Goran Stanković. Gre za strokovnjaka, ki širši slovenski javnosti ni najbolj znan. Nekdanji nogometaš Ilirije, Krke, Šentjurja, Litije, Kresnic, Vrhnike in Svobode si je trenerske izkušnje nabiral v Litiji, Factorju, Slovanu in tudi ljubljanskemu Bravu, kjer je vodil mladinsko selekcijo, nazadnje pa je na Kitajskem pomagal Tomažu Kavčiču. Stankovič se pravzaprav vrača v Šenčur, saj je v preteklosti že deloval v klubu. Pri delu mu bo pomagal Uroš Švegelj, ki je pred tem deloval v mlajših klubskih selekcijah.

Za zdaj je jasno, da v dresu Šenčurju v nadaljevanju sezone ne bosta igrala Tilen Žlebnik, ki se je po nesoglasjih s trenerjem Pavlinom poslovil že jeseni, ter Luka Pavlin, sicer sin Braneta Pavlina. Zato pa naj bi se na Gorenjsko preselil Lamin Diallo, ki je bil nazadnje član novomeške Krke, za katero pa jeseni ni odigral niti minute.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Marinšek ponovno mož odločitve

Nogometaši Aluminija in Fužinarja so odigrali zaostalo tekmo 8. kroga druge slovenske lige…