V sredinem popoldnevu je bilo na delu kar nekaj drugoligašev. Tekme Aluminija, Roltek Doba, Dravinje in Krškega smo že obdelali, formo so pilili tudi nogometaši Farmtech Veržeja in Šenčurja.


Prleki so na umetni zelenici v Lendavi napolnili mrežo domače Nafte. Prenovljena in predvsem močno pomlajena lendavska zasedba ni bila kos četi trenerja Zlatka Gaborja, saj je Veržej slavil z 0:6. Med strelce so se vpisali Matej Vinkovič, Nino Kouter, Amar Jamaković, Mitja Mauko, Tjaž Polajžer in Erik Gliha. Gabor je pogrešal Vaša ter oba vratarja Andrejča in Duha, v začetni enajsterici pa so zaigrali Moravac, Kušnik, Kek, Domjan, Kavaš, Kaučič, Kouter, Petek, Mauko, Polajžer, M. Vinkovič, v drugem polčasu pa so priložnost dobili Škodnik, Kapun, Lukač, Gomboc, Ajlec, Vidovič, Gliha, Meznarič, D. Vinkovič, Lotrič, Trstenjak. Veržejci se bodo jutri na Ptuju pomerili s ptujsko Dravo.

Šenčurjani pa so prišli do minimalne zmage nad Britofom, ki nastopa v 3. SNL center, kjer ga spomladi čaka boj za obstanek, saj zaseda dno ligaške razpredelnice. Za zmago moštva stratega Braneta Pavlina je v drugem polčasu zadel novinec Jaka Corn. Gorenjci bodo danes gostovali pri novogoriškem prvoligašu.

BRITOF 0:1 ŠENČUR
Corn

NAFTA 1906 0:6 FARMTECH VERŽEJ
M. Vinkovič, Kouter, Jamaković, Mauko, Polajžer, Gliha

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Dekanih pozdravili prve spomladanske okrepitve

Dekani bodo v nadaljevanje sezone med drugoligaško konkurenco vstopili dodatno okrepljeni.…