Nogometaši Šenčurja so včeraj znova gostovali v hrvaški Istri in v bližini Rovinja, kjer so se pomerili z bosansko-hercegovskim prvoligašem Čelikom iz Zenice. Obračun so s 4:3 sicer dobili Zeničani, a so Šenčurjani prikazali spodbudno igro.


Uvodni zadetek na tekmi so dosegli nogometaši Čelika, ki je žoga najprej zadela prečnik, v nadaljevanju pa jo je v mrežo pospravil eden od bosanskih nogometašev. Čelik ni vodil za dolgo, saj so Gorenjci hitro izničili prednost, kot je izvedel Kotnik, pred golom pa je bil najvišji Nunić. Zeničani so v nadaljevanju prvega polčasa zadeli še dvakrat, najprej po roki Pavlina iz enajstmetrovke, kasneje pa so po napaki šenčurskih vezistov s strelom po tleh zadeli iz kar 35 metrov. Pred odmorom na odmor pa je zaostanek z drugim zadetkom na tekmi znižal Nunić, ki je izkoristil napako nasprotnika. Šenčurjani so v drugem polčasu še močneje pritisnili proti vratom Čelika in uspeli priti tudi do izenačenja, ko je iz roba kazenskega prostora zadel izkušeni Dolžan. A nogometaši petouvrščenega drugoligaša so si privoščili še eno napako, kar so nogometaši Čelika izkoristili in zadeli za 4:3, kar je bil končni izid srečanja. V sredo bodo nogometaši trenerja Braneta Pavlina gostovali v Trbovljah.

ŠENČUR 3:4 ČELIK ZENICA
Nunić (2x), Dolžan
Šenčur: Žlebnik, Aljančič, Kern, Ajdovec, Jerković, Beganović, Kotnik, Dolžan, Košnik, Nunić, Pavlin. Igrali so še: Levstek, Lukanc, Markič, Zukanovič, Smajić, Kokalj, Beširević. Trener: Brane Pavlin.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Znan je začetek nove sezone

Znan je potek ter urnik za novo sezono klubskega nogometnega tekmovanja v Sloveniji. Prvi …