Nogometaši Šenčurja so včeraj znova gostovali v hrvaški Istri in v bližini Rovinja, kjer so se pomerili z bosansko-hercegovskim prvoligašem Čelikom iz Zenice. Obračun so s 4:3 sicer dobili Zeničani, a so Šenčurjani prikazali spodbudno igro.


Uvodni zadetek na tekmi so dosegli nogometaši Čelika, ki je žoga najprej zadela prečnik, v nadaljevanju pa jo je v mrežo pospravil eden od bosanskih nogometašev. Čelik ni vodil za dolgo, saj so Gorenjci hitro izničili prednost, kot je izvedel Kotnik, pred golom pa je bil najvišji Nunić. Zeničani so v nadaljevanju prvega polčasa zadeli še dvakrat, najprej po roki Pavlina iz enajstmetrovke, kasneje pa so po napaki šenčurskih vezistov s strelom po tleh zadeli iz kar 35 metrov. Pred odmorom na odmor pa je zaostanek z drugim zadetkom na tekmi znižal Nunić, ki je izkoristil napako nasprotnika. Šenčurjani so v drugem polčasu še močneje pritisnili proti vratom Čelika in uspeli priti tudi do izenačenja, ko je iz roba kazenskega prostora zadel izkušeni Dolžan. A nogometaši petouvrščenega drugoligaša so si privoščili še eno napako, kar so nogometaši Čelika izkoristili in zadeli za 4:3, kar je bil končni izid srečanja. V sredo bodo nogometaši trenerja Braneta Pavlina gostovali v Trbovljah.

ŠENČUR 3:4 ČELIK ZENICA
Nunić (2x), Dolžan
Šenčur: Žlebnik, Aljančič, Kern, Ajdovec, Jerković, Beganović, Kotnik, Dolžan, Košnik, Nunić, Pavlin. Igrali so še: Levstek, Lukanc, Markič, Zukanovič, Smajić, Kokalj, Beširević. Trener: Brane Pavlin.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Novomeščani v drugi teden priprav

Ambiciozen drugoligaš iz Novega mesta je te dni pričel treninge v drugem tednu priprav. V …