Šenčur tudi po deseti pripravljalni tekmi v letošnjih pripravah še ne pozna zmage. Varovanci trenerja Braneta Pavlina so se včeraj na igrišču z umetno travnato površino na Ježici pomerili z mladinsko selekcijo Interblocka in izgubili z izidom 4:3.


Ljubljančani so prvi polčas dobili z 2:0, najprej je Frantar premagal svojega vratarja Žlebnika, v drugo pa so nogometaši Interblocka zadeli iz enajstmetrovke. Šenčurjani so v drugem polčasu pritisnili proti vratom mladih Ljubljančanov in preko Nunića, ki je vstopil v drugem polčasu, kmalu znižali zaostanek. Ljubljančani so napade Šenčurjanov izkoristili in zabili še tretjič, a so se Gorenjci vrnili in izenačili na 3:3, zadela sta Smajić in še enkrat Nunić. Tik pred koncem srečanja, ko je že kazalo, da se bo obračun končal brez zmagovalca, pa se je mreža Šenčurja zatresla še četrtič in zmago so odnesli mladinci Interblocka. Naslednja tekma Šenčurjanov bo na sporedu v soboto, ko bo ekipa gostovala pri tretjeligašu iz Dekanov.

INTERBLOCK U19 4:3 ŠENČUR
Strelci za Šenčur: Nunić (2x), Smajić
Šenčur: Žlebnik, Zukanovič, Frantar, Aljančič, Lukanc, Pajalič, Beširević, Markič, Dolžan, Kokalj, Smajić. Igrali so še: Nunić, Vrtačnik, Beganović. Trener: Brane Pavlin.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Amir Dervišević se vrača

Nekdanji slovenski reprezentant, ki je za izbrano vrsto na sončni strani Alp zbral šest na…