S pripravami na spomladanski del sezone so začeli že mnogi klubi. Še več ji bo pričelo v ponedeljek. No, pri modrih iz Doba so se v četrtek, 13.1. zbrali člani in strokovno moštvo na prvem treningu. Najprej je bilo testiranje, meritve in tehtanje. Sledil je pogovor in vaje za ogrevanje, nato pa BIP TEST. Tega je vodil kondicijski trener Gašper Šoln, ob strani so stali pomočnik trenerja Žan Cerar in Aleš Breznik ter glavni trener Jernej Javornik, ki je vse budno spremljal in podajal mnenje. BIP TEST, to pomeni, da igralci lovijo na kratki razdalji zvok iz zvočnika. Tečejo gor in dol po igrišču nakar se intenzivnost stopnjuje. Prestali so ga zelo dobro. Prisotnih je bilo 18 igralcev, tisti najizkušenejši se jim bodo priključili v ponedeljek. Dino Zenkovič, sicer 21-letni levi krilni napadalec se bo ekipi pridružil tudi enkrat v prihodnjem tednu, zaradi manjše poškodbe. Nekaj stavkov o jeseni in pričakovanjih spomladi je povedal tudi trener Jernej Javornik.


“Želim si, da bi bili v nadaljevanju sezone še boljši, s prikazanem v jesenskem delu prvenstva sem zadovoljen.
O morebitnih spremembah se še ni nič odločalo, vse se bo pokazalo v prihodnjih tednih, želimo si le, da fantje ostanejo zdravi ter, da se še naprej uspešno razvijajo mladi igralci, v ekipi imamo sedaj namreč kar sedem nekdanjih mladincev.”

Kot so nam povedali pri klubu Roltek Dob bodo povečini trenirali doma in pa v bližnjih Domžalah. Šli bodo tudi na priprave v začetku februarja, verjetna lokacija še ni povsem jasna, a bo to verjetno Poreč v hrvaško Istri. Pred spomladanskim delom sezone pa bodo roletarji oddelali še zaostalo tekmo z Nafto. Seveda so v načrtu tudi pripravljalne tekme, a za termine in nasprotnike se še usklajujejo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Fužinar močno spremenil in pomladil zasedbo, cilji ostajajo visoki

S pripravami začenjajo tudi pri Fužinarju, ki je jesenski del sezone v 2. SNL zaključil na…