Konec junija so priprave na novo drugoligaško sezono pričeli tudi v Rogaški Slatini. Strategu Francu Fridlu so bili na voljo vsi igralci, ki so osvojili naslov prvaka tretje lige vzhoda. Takojšen povratek med drugoligaše je bil tudi cilj uprave.


Po treh pripravljalnih tekmah in otvoritvi novega umetnega igrišča, bi lahko rekli, da so črno-beli zelo čvrsti, borbeni in nepopustljivi. Najprej so s 3:3 remizirali proti konkurentom Brežic pri njih. Med strelce so se vpisali Frešer, Ploj in Pavlović. Nato so nudili odpor prvoligašu iz Kidričevega, na koncu so malo popustili in prejeli dva gola. Končni izid je bil 1:3 v korist v rdeče oblečenih nogometašev Aluminija. Včeraj pa so na domači zelenici merili moči proti madžarski prvoligaški ekipi Zalaegerszeg, s katerimi so izgubil z 1:2.

Do konca priprav bodo nogometaši Rogaške odigrali še tri prijateljsko-pripravljalne tekme. Najprej s prvoligaši naših vzhodnih sosedov (FC Paksi, petek 16.7), nato pa še z dvema tretjeligašima. Prihodnjo sredo, 21.7 proti ekipi NK Videm , in tri dni kasneje še z moštvom NK Podvinci.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Fužinar v drugi teden priprav na svojo šesto drugoligaško sezono

Bliža se odprtje poletnega prestopnega roka, a vemo, da se klubi povečini že prej dogovori…