V Brežicah smo videli dvoboj lani petih Brežic in Fužinarja, ki je zasedel enajsto mesto v drugoligaški druščini. Prvi polčas je minil brez golov, nato smo v nadaljevanju videli dva. Zadela sta dva debitanta v dresih Brežic in Fužinarja.


Najprej je goste iz Raven na Koroškem v vodsto popeljal Jakov Katuša, ki je bil natančen v sedmi minuti drugega polčasa. Dvajset minut kasneje pa je izenačujoči gol za domačine dosegel Sebastian Lesjak. Katuša je levi krilni napadalec, ki je v spomladanskem delu lanske sezone nosi dres Beltincev, in zabeležil 7 nastopov in en gol. Prihaja iz Zadra na Hrvaškem in bo ob koncu leta slavil 21 let. Lesjak, ki v višino meri kar 190 cm, prihaja iz Tolmina, in je v minuli sezoni nosil dres Krškega, za katere je na 10 tekmah prispeval en gol, igra na večih položajih v osrčju zvezne vrste. Tudi on je letnik 2000 kot Katuša.

Iz ekipe Brežic je pred to sezono odšlo kar 16 igralcev iz minule sezone, nadomestili pa so jih povečini kadeti lastnega kluba, nekateri med njimi so bili že zraven ob zaključku minule sezone.

Brežice Terme Čatež Fužinar Vzajemci 1:1

Lesjak ’72 / Katuša ’52

Brežičani bodo v naslednjem krogu prihodnjo nedeljo ob 17:30 gostovali v Ljubljani pri Iliriji, medtem ko bodo nogometaši Fužinarja ob istem času gostovali v Krškem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Goričani s sedmo zaporedno zmago zavzeli vrh lestvice

V zaostali tekmi šestega kroga 2. SNL so nogometaši Gorice dosegli minimalno zmago na gost…