Dejan Djuranović je novi trener članske ekipe Kalcer Radomelj. 45-letni trener je na klopi nasledil Roberta Pevnika, ki je ekipo vodil v spomladanskem delu prvenstva in z njo zasedel solidno 5. mesto. Djuranović, ki je še pred dnevi z domžalskimi mladinci osvojil 5. mesto v mladinskem prvenstu, se bo z novimi varovanci prvič srečal 1. julija, ko Radomeljčani začenjajo priprave na novo sezono.


Klub pa se je na uradni spletni strani od bivšega trenerja Roberta Pevnika poslovil s sledečimi besedami: “Robert Pevnik se je ob odhodu zahvalil klubu, predvsem pa (sedaj že bivšim) igralcem za korekten odnos in odlično opravljeno delo v spomladanskem delu prvenstva ter zgodovinski dosežek kluba v 2. SNL. Sam pravi, da je ekipa s katero je deloval v pretekli polovici sezone odlična in z veliko potenciala, ki obeta, svojemu nasledniku pa želi čim več športnih uspehov na radomeljski klopi.”

Drugoligaško prvenstvo se sicer prične 11. avgusta, pare pa bodo tako kot za Prvo Ligo, na Brdu pri Kranju izžrebali 28. junija.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mariborčani in Bistričani odigrali še eno pripravljalno srečanje

Današnje popoldne so Mariborčani izkoristili za odigranje še enega pripravljalnega srečanj…