Danes sta bili 2. SNL odigrani še dve srečanji 21. kroga, pri ljubljanski Iliriji so gostovali nogometaši Radomelj, v Rogaški Slatini pa so gostovali nogometaši ravenskega Fužinarja.


Na stadionu Ilirije so srečanje izjemno pričeli gostje iz Radomelj, ki so povedli že v drugi minuti srečanja, ko je domačega vratarja Tonija Šuškovića ugnal Luka Cerar. Radomljani so vse do konca prvega dela zadržali minimalno prednost. V šesti minuti nadaljevanja so Ljubljančani rezultat poravnali, lastno mrežo je zatresel gostujoči kapetan Gal Primc. Radomljani so potrebovali le tri minute za novo vodstvo. Zmagoviti zadetek je v 54. minuti dosegel Ernest Grvala. Radomljani so v Ljubljani zabeležili še deseto prvenstveno zmago s katero so se na lestvici zavihteli na peto mesto.

V Rogaški Slatini bi srečanje med Rogaško in ravenskim Fužinarjem odigrano že v soboto, a je bilo zaradi razmočenega igrišča prestavljeno na današnji termin. Slatinčani so povedli v 27. minuti srečanja, ko je za vodstvo zadel Alen Neskić. Vodstvo Rogaške ni trajalo dolgo, saj so Korošci le sedem minut kasneje uspeli rezultat poravnati, ko je za izenačenje poskrbel Mika Mario Rokavec. Tik pred koncem prvega polčasa so Slatinčani ponovno povedli, za novo vodstvo je poskrbel Aleksander Močić. V infarktni končnici prvega polčasa so Korošci uspeli še enkrat ugnati domačega vratarja Filipa Lojena, še drugič je zadel Mika Mario Rokavec. Nadaljevanje drugega dela so imenitno odprli Slatinčani, ki so v tretji minuti nadaljevanja še tretjič povedli, za novo vodstvo Rogaške je zadel Nejc Brodnjak. Vse do konca srečanja so Korošci lovili novo izenačenje a so v drugi minuti nadaljevanja Slatinčani zadeli še četrtič, končni rezultat je postavil Marko Šlogar. Rogaška je proti Fužinarju dosegla sedmo prvenstveno zmago s katero se je na lestvici povzpela na deseto mesto, medtem ko Fužinar ostaja na predzadnjem, 15. mestu prvenstvene lestvice.

 

Rezultati 21. kroga:

Ilirija 1911 : Kalcer Radomlje 1:2 (0:1)

120; Primc 51` – AG; Cerar 2`, Grvala 54`

 

Rogaška : Fužinar Ravne Systems 4:2 (2:2)

300; Neskić 27`, Močić 44`; Brodnjak 57`, Šlogar 92`, Rokavec 33`, 45`

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ilirija v Brežicah remizirala

Prva prijateljska tekma Brežic v letu 2022 je bila odigrana v nedeljo, 23.1. pozno popoldn…