Primorje si želi igrati za mesta pri vrhu ligaške razpredelnice so bile besede športnega direktorja kluba iz Ajdovščine. Štirje so zapustili klub. Imena kot so Mateo Itrak, Jakob Kodermac, Denis Pintol in Haris Sadiković. Kljub temu so vodilni pri črno-rdečih zasukali rokave in v klub doslej pripeljali peterico novincev. Demirovića smo nedavno predstavili. Ob njem pa bodo ajdovski dres nosili še štirje novi obrazi.


V načrtu je 5 prijateljskih tekem. Prva bo že v soboto, ko bodo nogometaši Primorja gostovali v Novi Gorici pri novopečenih prvoligaših. Vmes bodo doma (6.7.) gostili Sežano, tretja tekma bo v Kopru proti podprvakom in pokalnim zmagovalcem (10.7.). Tretja julijska sobota (16.7) bo rezervirana za četrti test, ko bo v Ajdovščini gostoval tretjeligaš ND Adria Miren. Generalka pa bo odigrana v četrtek, 21.7. proti Laziu v Italiji.

Arian Rener je 23-letni vratar, ki je celotno kariero preživel v Sežani. Odbranil je 28 prvoligaških tekem in 49 v drugi ligi.

Mark Gulič bo sredi avgusta dopolnil 25 let. Goričan je zadnji dve leti in pol preživel v Italji, kjer je igral za štiri niželigaše. V Sloveniji bo po Gorici in Adrii Primorje njegov tretji članski klub. Napadalec, ki lahko igra tudi na obeh krilnih položajih bo po 18 drugoligaških nastopih ter 42 v Prvi Ligi šel v lov na “gole” v majici Primorja. V članski konkurenci ima v Sloveniji doseženih 8 golov.

Robin Zanjko je 23-letni hrvaški igralec zvezne vrste, ki ponavadi igra kot zadnji vezni, ali celo kot osrednji branilec. Nazadnje je igral v tretji ligi naših južnih sosedov za klub Međimurje iz Čakovca.

Ruski napadalec Artur Sagitov šteje 22 let. Nekdanji mladi reprezentant te največje dežele sveta je v minuli sezoni igral v tamkajšnji tretji ligi za Saturn Ramenskoe. Primorje bo njegov 6 klub in drugi tuji, saj je ob domači ruski igral tudi v beloruski ligi.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Novinec v napadu Gorice že zadeva

Gorica bo v nadaljevanju sezone v napadu računala tudi na storitve 24-letnega hrvaškega na…