Včeraj smo pisali, da bo Siniša Brkić, strateg kranjskega Triglava, svoje varovanci prvič pozdravil prihodnji ponedeljek, Kranjčani pa niso edini, ki so svojim nogometašem že sporočili termin začetka priprav na spomladanski del sezone.


Podobno kot Kranjčani, se bodo v ponedeljek zbrali tudi nogometaši gorenjskega rivali iz sosednjega Šenčurja, ki se za razliko od Triglava bori za obstanek v drugoligaški konkurenci. Brane Pavlin je zbor svojih nogometašev zaukazal za 17. uro, o pripravljalnih tekmah pa zaenkrat še ni veliko znanega. Ravno tako v ponedeljek bo svoje varovance pozdravil Vlado Badžim, trener Ankaran Hrvatinov. Primorci, ki bodo spomladanski del sezone pričakali na sedmem mestu ligaške razpredelnice, se bodo v pripravljalnem obdobju tako kot lani tudi letos pomerili s Crveno zvezdo, srečanje bo odigrano 24. januarja.

Dva dneva kasneje, v sredo, torej danes teden, bo svoje moštvo zbral tudi Zlatko Gabor. Iz tabora Veržeja so že sporočili, da bodo priprave opravili v domačem okolju, znana pa so tudi imena nasprotnikov v pripravljalnih tekmah. Prleki se bodo pomerili z Zavrčem, Celjem, Gradom, Dravo, Odranci, Beltinci in B ekipo Maribora.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nafta do druge zmage v novi sezoni

V Krškem je bila na sporedu uvodna tekma tretjega kroga 2. SNL. Nuklearci so gostili klub …