V sredo pozno popoldne so s pripravami na spomladanski del sezone pričeli tudi nogometaši Veržeja, ki so so na zimski odmor odšli na šestem mestu lestvice 2. SNL. Prleke bo tudi spomladi vodil Zlatko Gabor, ki na trenerskem stolčku sedi že dobri dve leti.


Ekipa bo celotne priprave opravila v domačem okolju, kot so zapisali na klubski spletni strani, bodo nogometaši opravili šestintrideset treningov in odigrali deset tekem. Nekaj vikendov pa bo ekipa preživela tudi v bližnjih termah. Spomladanski del sezone bo morala zaradi okrevanja po poškodbi kolena izpustiti Rok Ropoša, ki je jeseni odigral devet tekem, poleg pa ne bo niti Primoža Role, saj se je nekdanji član celjskega Šampiona, ki se je v Veržej preselil poleti in na osmih tekmah dosegel zadetek, že poslovil od kluba. Po poškodbi se vrača Matej Vinkovič, na prvem treningu pa je bilo opaziti tudi štiri nove obraze, a v klubu zaenkrat imena še skrivajo.

Pripravam se je sicer priključila tudi celotna mladinska ekipa ter nekaj kadetov. Skupni treningi bodo potekali vse do odhoda kadetov in mladincev na priprave v Umag.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

En komentar

  1. arlko

    16. 1. 2015 na 17:30

    No saj ne skrivajo novincev…

    “Na novo so prišli v Veržej: Miha Kušnik iz Maribora, Andrej Lotrič, ki je nazadnje igral za mladinsko ekipo Kopra, Filip Gomboc, ki je nazadnje igral za Koper in Novo Gorico. Med novinci pa je tudi madžarski nogometaš Adrian Pentek”

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Dekanih pozdravili prve spomladanske okrepitve

Dekani bodo v nadaljevanje sezone med drugoligaško konkurenco vstopili dodatno okrepljeni.…