Danes ob 17.30 uri se v beltinškem športnem parku obeta praznik nogometa, na katerem bomo priča prekmurskemu derbiju med Beltinci in Nafto. Na tribunah se obeta pravi spektakel, odlična atmosfera in poln stadion, ki bo ponovno spomnil na prvoligaške čase.


Prva tekma predzadnjega kroga bo odigrana pred TV kamerami Sportkluba. To bo sedmi obračun Beltincev in Nafte v drugoligaški konkurenci. Jeseni, ko sta se moštvi srečali prvič v sezoni so Lendavčani v sedmi minuti tekme zabili zmagoviti gol, pod katerega se je podpisal Celjan Nermin Haljeta. To je bila ena izmed štirih zmag Nafte nad Beltinci. Enkrat so slavili rumeni in ena tekma se je končala brez zmagovalca. Obe prekmurski ekipi pa sta denimo izgubili svoji zadnji ligaški tekmi.

Slovesno bo tudi na zelenici, saj bo dolgoletni kapetan Beltincev Patrik Raduha zaključil svojo pot v žutem dresu. Dvaintridsetletnik, ki je v dolgoletni karieri nekaj sezon igral tudi za Nafto, bo na današnjem obračunu zadnjič zaigral za Beltinčane, za katere je doslej zbral natanko 99 nastopov. Z današnjim prekmurskim derbijem bo število torej zaokrožil na okroglo stotico.

Petek, 13. maja ob 17:30

  • Beltinci: BELTINCI KT – NAFTA
  • Lotrič ostal brez kluba

    Mitja Lotrič se je po naravnost fantastični sezoni 2018/19 v dresu Celja poslovil od slove…
  • Odziv Mure na dogajanje po tekmi z Mariborom

    Po nedeljski tekmi med Muro in Mariborom, na kateri so si vijoličasti zagotovili še 16. na…
  • Prvi odhod iz Celja

    Po vsega 14 odigranih tekmah se od dresa Celja poslavlja Terry Lartey Sanniez, nekoč velik…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Odziv Mure na dogajanje po tekmi z Mariborom

Po nedeljski tekmi med Muro in Mariborom, na kateri so si vijoličasti zagotovili še 16. na…