Zjutraj smo zapisali, da se bo po Nino Koutro v Fazanerijo vrnil tudi Žiga Kous. Povratek bočnega branilca so pred nekaj minutami pri Muri tudi uradno potrdili, ob Kousu pa se je v črno-belim pridružil tudi Matej Andrejč, dosedanji vratar Veržeja.


Kous se v Fazanerijo vrača po petih letih igranja za Domžale in Celje, ki ga je zapustil po tem, ko mu je potekla dveletna pogodba. Danes 24-letni bočni branilec se v prekmursko prestolnico vrača bogatejši za prvoligaške izkušnje, saj je v najmočnejšem rangu slovenskega nogometa odigral 120 tekem, od tega 25 tudi v dresu Mure 05.

Spremljevalcem pomurskega nogometa ni potrebno podrobno predstavljati niti Mateja Andrejča. Tako kot Kous, je tudi 24-letni vratar nogometno pot pričel v bližnji Tišini, leta 2010 pa se je pridružil Veržeju, v dresu katerega je v 2. SNL zbral že 96 nastopov. Pričakovati gre, da bo prav Andrejč ob mladem Zveru prva izbira med vratnicama, saj je soboško četo zapustil Aleš Ajlec.

V teh dneh naj bi bilo razkrito tudi ime novega trenerja. Medtem ko se je že nekaj časa najglasneje omenjal prihod Oskarja Drobneta, vodstvo Mure po pisanju EkipeSN snubi tudi Safeta Hadžića.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Nova tribuna na Ravnah zaradi razpok zaprta

Z velikimi težavami se trenutno ukvarjajo na Ravnah, kjer so pred dobrim letom dni slovesn…