Svoje vrste so v zaključku prestopnega roka krepili tudi nekateri drugoligaši. Kidričani so za okrepitev poskrbeli v napadu, saj se je četi trenerja Anteja Šimundže priključil Liridon Osmanaj, pri AH Mas Techu pa so svoje vrste okrepili z Gambijcem Ousmanom Kolijem.


Osmanaj je nazadnje igral za Domžale, kjer je igral zadnji dve sezoni. 21-letni nogometaš je bil pred tem član mladinskih selekcij Maribora, v sezoni 2010/11 pa je bil z 28 zadetki tudi prvi strelec mladinskega prvenstva. V rumeno-modrem dresu Domžal je v dveh letih zbral 34 nastopov in se petkrat vpisal med strelce, po koncu minule sezone pa se je tako kot še nekateri drugi nogometaši razšel s tretjeuvrščenim klubom Prve Lige. Nekdanji mladi reprezentant Slovenije je sicer treniral s Kidričani in v pripravljalnem obdobju odigral tudi nekaj tekem.

Pri novincu v drugi ligi, Ankaran Hrvatinih, pa so svoje vrste okrepili z reprezentantom Gambije Ousmanom Kolijem. Defenzivni vezist, ki je poročen s Slovenko, je sicer že dober znanec slovenskih zelenic, saj je nastopal že za tri slovenske klub. Najprej je bil član Radomelj, nato pa se je preizkušal še pri Šenčurju in kranjskem Triglavu. V svoji karieri pa je igral tudi v Franciji, Belgiji in Norveškem, če pa so podatki na spletu točni pa je nazadnje žogo brcal v Bangladešu.

Omeniti velja še povratek Marka Jakoliča, ki ni bil dolgo član švicarskega Grenchena, saj bo kariero nadaljeval v Krškem, v dresu katerega je v lanski sezoni prispeval tudi štiri zadetke

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Amir Dervišević se vrača

Nekdanji slovenski reprezentant, ki je za izbrano vrsto na sončni strani Alp zbral šest na…