Nogometaše Triglava pred selitvijo in vrnitvijo med prvoligaše čaka le še ena preizkušnja. Orli bodo pred dvigom pokala za najboljšo ekipo 2. SNL na domači zelenici gostili Dob, najbližjega zasledovalca. Sicer pa so v Kranju že zavihali rokave in pričeli oblikovati kader za prihajajočo sezono.


Prvo poklicno pogodbo v karieri je z vodstvom kluba sklenil otrok kluba Ožbej Kuhar. “Zelo sem vesel, da sem svojo prvo pogodbo sklenil prav s Triglavom, saj sem prav tu naredil prve nogometne korake. Mislim, da je to nagrada za ves trud in vloženo delo ter dokazovanje v mladinskih selekcijah in predvsem v članski ekipi. Klub mi je pokazal zaupanje, zdaj pa je na meni, da zaupanje tudi upravičim,” je dejal 20-letni bočni branilec, ki se je letos prebil tudi v prenovljeno reprezentanco do 21 let.

“Naše delo je načrtno in igralci iz akademije so dokazali, da si zaradi vzornega dela in stalnega napredovanja brez dvoma zaslužijo priložnost za dokazovanje na članski ravni. Ožbej Kuhar je vzorčen primer, gre za igralca, ki je vzgojen v našem klubu, postal pa je standardni član prve postave in mladi reprezentant,” pa je ob podpisu pogodbe dejal trener članskega moštva Siniša Brkić, tudi športni direktor kluba.

Kuhar je pred leti že odigral tri prvoligaška srečanja, v letošnji sezoni 2. SNL pa je zbral 19 nastopov, jeseni ni izpustil niti enega obračuna.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nenavadna situacija za Ilirijo – se trener seli na selektorski stolček v Afriko?

Zambija velja za eno izmed afriških ekip, ki se ni uvrstila na Svetovno prvenstvo, ki pote…