Sobotno popoldne so za pripravljalna srečanja izkoristili tudi trije drugoligaši. Veržej se je pomeril z Odranci, Aluminij je na domačem igrišču gostil rogaški Mons Claudius, Šenčur pa se je udaril z B ekipo Radomelj.


Lipa, naselje nekaj kilometrov severno od Odrancev, je gostila pripravljalno srečanje med ekipama Veržeja in Odrancev. Dvoboj med pomurskim drugoligašem oziroma tretjeligašem se je po končnem sodnikovem žvižgu končal z neodločenim izidom 1:1. Po dolgotrajnem začetnem otipavanju in igri med obema kazenskima prostoroma so Odranci v 28. minuti po izpeljavi hitrega napada po levi strani prišli do vodilnega zadetka, ki je bil tudi edini v prvem polčasu. S plasiranim strelom z roba kazenskega prostora je bil domači veteran Roman Gostan. V drugem polčasu je čast Veržeja rešil Sebastjan Petek, ki je atraktivno z volejem zaključil pol visoko podajo z leve strani ter postavil končni rezultat srečanja.

Šenčurjani so gostovali v radomeljskem Športnem parku, kjer so se pomerili z Radomljami B, ki tekmujejo v 3. SNL center. Edini zadetek na srečanju je v drugem polčasu dosegel Emir Ljubijankić, ki je bil jeseni s sedmimi zadetki najboljši strelec kluba. Precej bolj razpoloženi so bili strelci v Kidričevem, kjer se je domači Aluminij meril z rogaškim Mons Claudiusom. Gostujoče moštvo, ki ga vodi Oskar Drobne, je z zadetkom Tilna Pungarška celo povedlo in na odmor odšlo z vodstvom, a so Kidričani v nadaljevanju izid preobrnili v svojo korist. Za domače sta po dva zadetka prispevala Žiga Škoflek in Marko Nunić, na 3:2 pa je znižal Primož Močnik.

VERŽEJ 1:1 ODRANCI
Petek (74); Gostan (28)

ALUMINIJ KIDRIČEVO 4:2 MONS CLAUDIUS
Škoflek (2x), Nunić (2x); Pungaršek (pen), Močnik

RADOMLJE B 0:1 ŠENČUR
Ljubijankić

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vezist Domžal trenira pri drugoligašu

Na treningih Doba, pod taktirko nekdanjega trenerja Domžal Darka Birjukova, je prisoten tu…