Ambiciozen drugoligaš iz Novega mesta je te dni pričel treninge v drugem tednu priprav. V soboto jih čaka prvi preizkus, ko bodo gostovali v Kopru. Beležijo sedem odhodov in pet prihodov. V dogovoru so še s tremi igralci.


 • ODHODI:

Marko Dušak je 32-letni robustni branilec, ki je Krko zapustil in bo znova po štirih letih nosil dres Krškega. Leto mlajši napadalec Stefan Stevanović je okrepil Ilirijo. Dvajsetletni vezist Tian Pantelić bo posojen v Bilje. Josip Krznarić, sicer vezist je Novo mesto zamenjal za Kranj, kjer bo branil barve Triglava. Odšel je tudi 26-letni vratar Ivan Razum, ki še nima novega kluba. Marko Felja je končal kariero. Po poškodbi se 25-letni Krčan seli v Ljubljano, kjer bo opravljal vlogo fizioterapevta v ŽRK Krim. Pri vsega 23-letih je začasno ali pa tudi dokončno prenehal z igranjem vezist Lovro Vrandečič.

 • PRIHODI:

Domačin, sicer pa 28-letni vratar Darko Marjanović se po dveh letih in pol, ki jih je preživel v Novi Gorici in Radomljah vrača v Novo mesto kot posojen igralec Radomelj. Napadalec Albin Ahmetaj, ki šteje 19 let je jeseni igral za Triglav. Tam je zabeležil deset tekem in dal dva gola. Levi krilni napadalec, ki sliši na ime Josip Majić šteje 27 let. V preteklosti je igral za Hrvatski Dragovoljac, HNK Gorico, bil v Nemčiji in BiH…Nov obraz je tudi 21-letni desni bočni branilec Luka Jakopović, ki je jeseni na 14 tekmah zabil en gol v dresu Primorja. Ivan Crnov je 31-letni hrvaški levi krilni vezist za katerega bo Krka enajsti klub. V spomladanskem delu sezone 2018/19 je bil član Triglava. Igral je tudi za moldavski Šerif, sarajevski Željezničar, s klubom Zrinjski Mostar je bil denimo pred osmimi leti državni prvak BiH.

 • Lotrič ostal brez kluba

  Mitja Lotrič se je po naravnost fantastični sezoni 2018/19 v dresu Celja poslovil od slove…
 • Odziv Mure na dogajanje po tekmi z Mariborom

  Po nedeljski tekmi med Muro in Mariborom, na kateri so si vijoličasti zagotovili še 16. na…
 • Prvi odhod iz Celja

  Po vsega 14 odigranih tekmah se od dresa Celja poslavlja Terry Lartey Sanniez, nekoč velik…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Odziv Mure na dogajanje po tekmi z Mariborom

Po nedeljski tekmi med Muro in Mariborom, na kateri so si vijoličasti zagotovili še 16. na…