Nogometaši kranjskega Triglava so včeraj odigrali še drugo pripravljalno srečanje. Po gostovanju pri ljubljanski Olimpiji, ki je na Kodeljevem slavila z izidom 3:1, so Kranjčani gostovali še na zahodu države, v Novi Gorici.


V goriškem Športnem parku, na igrišču z umetno travnato površino, so bili boljši tekmec gostitelji. Varovanci trenerja Mirana Srebrniča so v gorenjsko mrežo pospravili tri zadetke. Za kranjsko zasedbo je prvič po zadnji tekmi lanske sezone zaigral tudi Matej Poplatnik, ki se je poleti preselil v bolgarsko Montano, a se je od slednje po petnajstih odigranih tekmah brez doseženega zadetka predčasno poslovil v začetku meseca. 23-letni napadalec, ki je bil z osemnajstimi zadetki lani najboljši strelec 2. SNL, se je v minulem tednu dokazoval na preizkušnji pri poljski Olimpii iz Grudziądza, med tednom pa so ga v družbi Enisa Đurkovića opazili tudi na Kodeljevem, na tekmi Olimpije in Triglava.

Mlajši od bratov Poplatnik po naših informacijah za zdaj s Triglavom zgolj trenira, ob tem pa velja zapisati, da je trener Siniša Brkić v Novi Gorici priložnost ponudil še drugemu nogometašu, ki je jeseni igral za mestno tekmico Zarico. Po Dejanu Robniku se je treningom Triglava priključil še mladi Ervin Smajić, ki je za Zarico odigral dvanajst tekem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Marinšek ponovno mož odločitve

Nogometaši Aluminija in Fužinarja so odigrali zaostalo tekmo 8. kroga druge slovenske lige…