Prestopni rok še vedno traja in nogometna tržnica je še kako pestra. Tako je tudi pri ekipi NK Krško, ki se v šestnajsto drugoligaško pomlad podaja s trinajstega mesta. Želijo si obstanka v ligi in vrnitev mladincev in kadetov po letu drugoligaške lige, znova med elito. Kar nekaj jih je bilo jeseni tudi pri članski ekipi….


Doslej je Krško okrepil le 32-letni stari znanec Marko Dušak. Na poizkusu se mudi kar nekaj nogometašev, še nekaj jih pričakujejo te dni. Vse je še v dogovorih…

Kar se tiče odhodov, je teh kar sedem. Morda bo še kdo odšel… 29-letni bosanski vezist Semir Pezer je minulo jesen osemkrat nosil dres Krškega. Sedaj je še uradno brez kluba. Osem let manj šteje desni bočni branilec Mateo Barać, ki je okrepil klub NK Urania Baška Voda. Levi krilni napadalec Kristijan Stanić je na 12. jesenskih tekmah za Krško zabil tri gole. Sedaj se je priključil hrvaški tretjeligaški ekipi NK Jadran Luka Ploče. Prekmurec Tarik Bagola, sicer mladi, 19-letni branilec je okrepil državne prvake, ekipo Mure. Desni bočni branilec Mateo Smiljanić šteje 20 let in uradno še nima kluba. Včeraj je svoj 25. rojstni dan praznoval jesenski kapetan Krškega Matteo Tomiček, ki je odigral 14 tekem. Priključil se je zasedbi Marka Babića, ki sedaj vodi Ilirijo. Erwin Tiganj je tudi odšel iz kluba in je prost igralec. Gre za 22-letnega napadalca iz Jesenic, ki je jeseni na 17 tekmah dosegel 4 gole. Erwin je starejši sin našega nekdanjega reprezentančnega napadalca Senada Tiganja.

  • Lotrič ostal brez kluba

    Mitja Lotrič se je po naravnost fantastični sezoni 2018/19 v dresu Celja poslovil od slove…
  • Odziv Mure na dogajanje po tekmi z Mariborom

    Po nedeljski tekmi med Muro in Mariborom, na kateri so si vijoličasti zagotovili še 16. na…
  • Prvi odhod iz Celja

    Po vsega 14 odigranih tekmah se od dresa Celja poslavlja Terry Lartey Sanniez, nekoč velik…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Odziv Mure na dogajanje po tekmi z Mariborom

Po nedeljski tekmi med Muro in Mariborom, na kateri so si vijoličasti zagotovili še 16. na…