Drugoligaški klubi so te dni pričeli s pripravami na novo sezono. V torek je začel s pripravami tudi klub NK Krško. Pred njimi je že sedemnajsta drugoligaška sezona. Minulo so končali na štirinjstem mestu, ki še ohranja drugoligaški status. V zadnjem krogu so se pomerili z oranžnimi sosedi iz Brežic in jih premagali ter jih poslali v tretjo ligo. Od tega je minil že en mesec, mesec oddiha, a za klubsko upravo veliko dela, da bi sestavili ekipo in pripeljali okrepitve in novega trenerja. Ekipo trenutno vodi športni direktor s svetovalcem. Kdo bo prevzel krmili tega drugoligaša še ni znano. Kroži kar nekaj imen, a o tem, kdo bo dejansko trener klubski veljaki s predsednikom Jožetom Slivškom skrbno čuvajo. Na uvodnih dveh treningih se je pojavilo 24 igralcev in od teh sta dva vratarja.


TRENUTNA EKIPA KRŠKEGA: Jure Ribič, Vid Goričar, Blaž Stopar, Marko Dušak, Lan Milanović, Ivor Zbožil, David Arapović, Max Galić, Nik Geč, Mateo Lovrić, Nik Gorenc, Adrian Gale, Medin Ibričić, Amos Dadet, Tomislav Hanžek, Nikola Regović, David Đurak, Leon Adamič, Tomaž Brdik, Matic Predanič, Andraž Ruedl, Ismaila Abiola, Žiga Ribič in Gašper Koritnik

V ekipi je peterica, ki je minulo sezono nastopala za Brežice, šesterica se je pridružila iz mladinske šole Krškega, novinec prihaja iz hrvaške Bistre ter eden iz mladinske šole Celja, devet jih je ostalo iz lanske sezone. Gre pričakovati še nekaj prihodov.

Naloži več sorodnih novic
  • FOTO: V Grosuplju delitev točk

    Nedeljsko popoldne je bilo posebno za grosupeljski nogomet. Njihov klub Brinje, ki je zras…
  • Prestop iz Slovenije v Afriko

    Smo v zadnjem mesecu poletnega prestopnega roka, ko se moštva po vsem svetu krepijo. V min…
  • Adria Miren z novo četverico

    Bliža se nova tretjeligaška sezona, ki bo gotovo zelo zanimiva. Ena najboljših ekip drugeg…
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Igralec kroga v 2. SNL je postal bivši član avstrijskega Rapida

Zvezda 2. kroga v drugi slovenski ligi je postal mladi vezist Fužinarja Chris Cener. Ob vi…