Petkovo popoldne bo postreglo z dvema obračunoma 2. SNL. V Novem Mestu bo Krka ob 17.30 pričakala Beltince, pol ure kasneje pa se bo v Kidričevem pričel dvoboj med Aluminijem in lendavsko Nafto.


Krka, ki bije boj za prvaka, bo v vlogi favorita iskala še drugo zmago nad tokratnim nasprotnikom v aktualni sezoni, potem, ko so v Beltincih v zadnjih minutah prišli do minimalne zmage z 1:0. Takrat je iz najstrožje kazni v polno zadel Josip Krznarić. Zaostanek Krke, ki zaseda tretje mesto, za Aluminijem znaša tri točke, Beltinci pa se nahajajo na petem mestu. 

V bitki za naslov prvaka se prav tako nahaja Aluminij, ki bo skušal tri točke vknjižiti proti Nafti, ki je spomladanski del pričela v slabi formi. Izgubili so namreč vse tri tekme, dve ligaški in eno pokalno. Jesenski medsebojni dvoboj v Lendavi se je končal z zmago Kidričanov, ko so zadetke dosegli Nik Marinšek, Marko Brest in Daniel Skiba. Na drugi strani je poraz Nafte ublažil Stjepan Oštrek. Aluminij za vodilno Rogaško zaostaja za tri točke, Nafta pa zaseda šesto mesto na lestvici.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Simon Valant
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

VIDEO: Szabo junak obračuna v Lendavi, Nafta do prve zmage v tem letu

Šest zadetkov, dve enajstmetrovki in dva rdeča kartona so bilanca razburljivega obračuna m…