S pripravljalnimi tekmami za spomladanski del sezone so zaključili tudi nogometaši Krškega, ki s prvenstvenimi obveznostmi pričnejo teden dni prej kot večina preostalih drugoligašev, saj jih že v nedeljo čaka dvakrat prestavljeni obračun s Šmartnim.


Na prvi tekmi v Ivančni Gorici so Krčani hitro povedli in po 16 minutah igre vodili že z 2:0, zadela sta Jože Barkovič in Tomaž Kožar. V nadaljevanju so domači prevzeli pobudo in v 55. minuti znižali rezultat, a je tekmo v zadnjih minutah po protinapadu odločil novinec Roberto Stajev. V četrtek so se nogometaši sedmouvrščenega drugoligaša pomerili s hrvaškim nižjeligašem Ladučem, ki so mu v vsakem polčasu zabili po dva zadetka. V prvem polčasu sta se med strelce vpisala že prej omenjeni novinec Roberto Stajev in Gregor Sikošek, zmago pa sta v drugem polčasu Igor Blažinčić in Janez Vrčko. Kot so zapisali na spletni strani Krškega, sta obe ekipi Krčanom nudili dober odpor.

KRŠKO 3:1 IVANČNA GORICA
Barkovič (12), Kožar (16), Stajev (90)
Krško: Zalokar (60 Levičar), Sikošek, Petric (50 Lokar), Barkovič, Jakolić, Urbanč (60 Vardič), Drnovšek (60 G. Babnik), Kožar (60 Vrčko), Smukovič (50 Blažinčić), Slivšek (50 Turk), Dvorančić (60 Stajev). Trener: Tomaž Petrović.

KRŠKO 4:0 LADUČ
Stajev (11), Sikošek (43), Blažinčić (65), Vrčko (82)
Krško: Zalokar (46 Levičar), Lokar (60 Urbanč), Turk, Jakolić (60 Barkovič), Smukovič (60 Slivšek), Vardič (60 Kožar), G. Babnik, Vrčko, Blažinčič, Sikošek, Stajev. Trener: Tomaž Petrović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Vitezi na priprave v BiH

Večina tretjeligašev je že minuli teden začela s pripravami na drugi del sezone. Tako je t…