S pripravljalnimi tekmami za spomladanski del sezone so zaključili tudi nogometaši Krškega, ki s prvenstvenimi obveznostmi pričnejo teden dni prej kot večina preostalih drugoligašev, saj jih že v nedeljo čaka dvakrat prestavljeni obračun s Šmartnim.


Na prvi tekmi v Ivančni Gorici so Krčani hitro povedli in po 16 minutah igre vodili že z 2:0, zadela sta Jože Barkovič in Tomaž Kožar. V nadaljevanju so domači prevzeli pobudo in v 55. minuti znižali rezultat, a je tekmo v zadnjih minutah po protinapadu odločil novinec Roberto Stajev. V četrtek so se nogometaši sedmouvrščenega drugoligaša pomerili s hrvaškim nižjeligašem Ladučem, ki so mu v vsakem polčasu zabili po dva zadetka. V prvem polčasu sta se med strelce vpisala že prej omenjeni novinec Roberto Stajev in Gregor Sikošek, zmago pa sta v drugem polčasu Igor Blažinčić in Janez Vrčko. Kot so zapisali na spletni strani Krškega, sta obe ekipi Krčanom nudili dober odpor.

KRŠKO 3:1 IVANČNA GORICA
Barkovič (12), Kožar (16), Stajev (90)
Krško: Zalokar (60 Levičar), Sikošek, Petric (50 Lokar), Barkovič, Jakolić, Urbanč (60 Vardič), Drnovšek (60 G. Babnik), Kožar (60 Vrčko), Smukovič (50 Blažinčić), Slivšek (50 Turk), Dvorančić (60 Stajev). Trener: Tomaž Petrović.

KRŠKO 4:0 LADUČ
Stajev (11), Sikošek (43), Blažinčić (65), Vrčko (82)
Krško: Zalokar (46 Levičar), Lokar (60 Urbanč), Turk, Jakolić (60 Barkovič), Smukovič (60 Slivšek), Vardič (60 Kožar), G. Babnik, Vrčko, Blažinčič, Sikošek, Stajev. Trener: Tomaž Petrović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Prva liga Telemach se po 14 letihi vrača v Ajdovščino

V 2. SNL je ekipa Ajdovskega Primorja postala prvak in se tako po sezoni 2010/11 vrača naz…