Tudi pri drugoligašu iz Krškega v zimskem prestopnem roku niso kaj prida spreminjali igralske zasedbe. Trener Tomaž Petrovič, ki je na trenerskem stolčku zamenjal Nebiha Zenelija, je igralskemu mozaiku dodal enega novinca.


Dres sedmouvrščenega moštva 2. SNL bo spomladi nosil 18-letni Makedonec Roberto Stajev, ki je bil nazadnje član makedonskega prvoligaša Breglanice iz Štipa, v sezoni 2011/12 pa v dresu mladinske ekipe švicarskega Grasshoppersa na 32 tekmah zabil 15 zadetkov. Nekdanji nogometaš Rabotničkega in Vicenze bo lahko po potrebi pomagal tudi mladinski ekipi Krčanov, najbolje pa se znajde na poziciji krilnega napadalca. Moštvo pa je začasno zapustil drugi vratar članske ekipe Darko Marjanović, ki ga je vodstvo kluba do konca sezone posodilo Belo krajini.

Krčani bi sicer morali v četrtek odigrati že peto pripravljalno srečanje, a je obračun s Šentjurjem, na željo slednih odpadel, nogometaši tako ostajajo pri treh odigranih tekmah. Izgubili so s prvoligašema iz Domžal in Kranja, s Šenčurjem pa odigrali brez zadetkov, v sredo pa gostujejo pri Kopru.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mariborčani in Bistričani odigrali še eno pripravljalno srečanje

Današnje popoldne so Mariborčani izkoristili za odigranje še enega pripravljalnega srečanj…