Pripravljalni tekmi sta včeraj odigrala tudi drugoligaša Triglav in Ankaran-Hrvatini. Gorenjci so se v mestnem obračunu pomerili s Savo, Primorci pa so se po Crveni zvezdi pomerili še z drugim klubom nekdanje velike četverice, splitskim Hajdukom.


Varovanci trenerja Siniše Brkića z enajstouvrščeno ekipo 3. SNL center niso imeli težav, saj so jih ugnali z izidom 6:1. Na pomožnem igrišču kranjskega Športnega centra so zadeli Nejc Križaj, Matej Poplatnik, Burak Zairi, nekdanji mladinec skopskih Vardarja in Metalurga, in Igor Bukara, ki je zadel dvakrat. Častni zadetek je za Savčane v drugem polčasu dosegel Gašić. Triglavani so nastopili brez trojice, saj je Darko Đukić zbolel, Nejc Poljanec in kapetan Alen Krcić pa sta na listi poškodovanih.

Ankarančani so odpotovali v istrski Rovinj in se za zaprtimi vrati pomerili s Hajdukom. Ekipa stratega Vlada Badžima se je v prvem polčasu dobro upirala Dalmatincem, saj se je prvi polčas končal z izidom 1:0, potem ko je Mateja Paala ugnal Kouassi. V drugem polčasu je Badžim premešal enajsterico, zaigrala je tudi šesterica nogometašev na preizkušnji, Splitčani pa so izkoristili boljšo fizično pripravljenost in uigranost ter s pridom izkoriščali vsako napako Primorcev. Ankarančani so v drugem polčasu prejeli še šest zadetkov, Paal pa je v zaključku srečanja zaustavil tudi strel z bele točke.

TRIGLAV KRANJ 6:1 (2:0) SAVA KRANJ
Križaj, M. Poplatnik, Zairi, Brajić, Bukara (2x); Gašić
Triglav Kranj – prvi polčas: Golubović, Šturm, Zupančič, Šmit, Udovič, Pihler, Marijan, Gerić, A. Poplatnik, Križaj, M. Poplatnik. Drugi polčas: Curanović, Bavrlić, Arh Česen, Bojić, Ivanuša, Udović, Kuhar, Bukara, Brajić, Zairi, Mlakar. Trener: Siniša Brkić.

HAJDUK 7:0 (1:0) ANKARAN-HRVATINI
Kouassi (27′), Maglica (54′, 64′), Milović (61′), Vlašić (70′), Juranović (90′), Maloku (90′)
Ankaran-Hrvatini – začetna enajsterica: Paal, Hojnik, Volarič, Pahor, Burkić, Mihalič, Badžim, Gajšek, Rudonja, Vukelić, Vodeb. Trener: Vlado Badžim.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vezist Domžal trenira pri drugoligašu

Na treningih Doba, pod taktirko nekdanjega trenerja Domžal Darka Birjukova, je prisoten tu…